Αναβάθμιση στις λειτουργίες του Navigon 40 Plus για τις συσκευές δορυφορικής πλοήγησης μεσαίας κατηγορίας.


NAVIGON_Upgrade Visual_3300maxΗ Navigon ανακοινώνει μία αναβάθμιση που μετατρέπει τις συσκευές πλοήγησης μεσαίας κατηγορίας της σειράς 33, καθώς και το 4310max στην αναβαθμισμένη έκδοση Navigon 40 Plus. Στα νέα τεχνικά χαρακτηριστικά θα περιλαμβάνονται πλέον το “Active Lane Assistant”, το “One-Click Menu”, καθώς και ενημερωμένοι ευρωπαϊκοί χάρτες.


Μέσω ενός upgrade στο λογισμικό, οι συσκευές της σειράς 331 καθώς και το Navigon 4310max αναβαθμίζονται στη νεότερη έκδοση Navigon 40 Plus. Οι νέες λειτουργίες που προστίθενται από την αναβάθμιση αυτή, καθιστούν την πλοήγηση ακόμη πιο ασφαλή και άνετη. Στις νέες λειτουργίες περιλαμβάνονται ο Active Lane Assistant, το One-Click Menu καθώς και η πλοήγηση πεζών.


Χάρη στον Active Lane Assistant, η πλοήγηση γίνεται πιο εύκολη ακόμη και σε πόλεις που είναι εντελώς άγνωστες στον οδηγό. Ένα δυναμικό animation που «ταξιδεύει» μαζί του, δείχνει πάντα σε ποια λωρίδα θα πρέπει να κινηθεί ο οδηγός, διασφαλίζοντας έτσι τον καλύτερο προσανατολισμό μέσα στην πόλη ακόμη και όταν υπάρχει κίνηση στους δρόμους. Με το One-Click Menu, μπορεί ο χρήστης να ζητήσει τα τρία πιο αγαπημένα του POIs, καθώς και την μπάρα του μενού, σε ένα επιθυμητό μέρος οπουδήποτε πάνω στην οθόνη της συσκευής.


Έτσι, κάθε πληροφορία που δεν είναι απαραίτητη σβήνει αυτόματα από την οθόνη διευκολύνοντας την ορατότητα του οδηγού και βοηθώντας τον έτσι στον καλύτερο προσανατολισμό. Χάρη στην πλοήγηση πεζών, οι χρήστες μπορούν να βρουν εύκολα τον προορισμό τους ακόμη και πεζοί. Η λειτουργία “NAVIGON Last Mile” αποθηκεύει αυτόματα τη θέση που είναι σταθμευμένο το αυτοκίνητο του χρήστη και τον οδηγεί γρήγορα και με ασφάλεια πίσω στο σημείο αυτό.


Ενημερωμένοι χάρτες για όλη την Ευρώπη
Με την αναβάθμιση που ανακοινώνεται σήμερα, οι χρήστες έχουν στη διάθεσή τους τη δυνατότητα να ενημερώσουν με τα τελευταία δεδομένα, τους χάρτες από 44 ευρωπαϊκές χώρες. Επιπλέον και η λειτουργία „Text-to-Speech“ έχει επεκταθεί και στις εξής γλώσσες: Φιλανδικά, Νορβηγικά, Πορτογαλικά και Τσέχικα, περιλαμβάνοντας πλέον συνολικά 12 γλώσσες που ενημερώνουν τους χρήστες οδηγούς για τους δρόμους και τις διασταυρώσεις.


Η αναβάθμιση στο πακέτο λειτουργιών του Navigon 40 Plus διατίθεται στην τιμή των €69.95.