H Pylones Hellas είναι πλέον Gold Preferred Partner της HP έχοντας την πιστοποίηση της ProCurve Networking Specialist.


pylones hellasΑυτό σημαίνει ότι η Pylones Hellas είναι μία από τις ελάχιστες ελληνικές εταιρείες που είναι σε θέση να αναλάβει την υλοποίηση και υποστήριξη έργου, το οποίο βασίζεται σε δικτυακό εξοπλισμό της HP και κυρίως στα προϊόντα και τις λύσεις της οικογένειας ProCurve.


«Πρόκειται για μία εξαιρετικά σημαντική κίνηση για εμάς», δήλωσε ο Εμμ. Νέτος, Γενικός Διευθυντής της Pylones Hellas, «δεδομένου ότι η οικογένεια HP Networking συμπληρώνει τη γκάμα των προϊόντων και λύσεων που διαθέτουμε στην ελληνική και την κυπριακή αγορά και μας επιτρέπει να κινηθούμε περισσότερο δυναμικά. Επιπλέον, η ανάδειξη μας ως Gold Preferred Partner από την ΗΡ αποδεικνύει ότι κινούμαστε σε πολύ υψηλά επίπεδα ποιότητας».


«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τη μέχρι τώρα συνεργασία μας με την Pylones Hellas και δεν είναι τυχαίο ότι την επιλέξαμε ως Gold Preferred Partner», σημείωσε ο Αρτέμιος Αναπλιώτης, Country Manager, HP Networking Business Unit, στην HP Hellas. «Η HP εξελίσσεται ταχύτατα σε έναν από τους ηγέτες στο χώρο του δικτυακού εξοπλισμού και στο πλαίσιο αυτό system integrators που δίνουν ιδιαίτερη σημασία στην ποιότητα της δουλειάς τους, όπως είναι η Pylones Hellas, μόνο θετική συνεισφορά στην προσπάθεια μας μπορούν να έχουν».


Η Pylones Hellas έχει ήδη αρχίσει να προωθεί και να υλοποιεί λύσεις που βασίζονται και σε προϊόντα της οικογένειας HP ProCurve. «Η ανταπόκριση των πελατών είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητική» επισημαίνει ο Γιώργος Λιναρδάκης, Διευθυντής Πωλήσεων της Pylones Hellas.