Με την ευκαιρία της διεθνούς έκθεσης CES στο Λας Βέγκας, η Packard Bell ανακοινώνει μία εμπλουτισμένη γκάμα προϊόντων.


packard_bell_logo“Η Packard Bell έχει κάνει πολλά βήματα για να καθιερώσει μια ξεχωριστή πρόταση, συνώνυμη με τον κομψό και μοντέρνο σχεδιασμό και την ευχρηστία στα προϊόντα.” δήλωσε ο Gianpiero Morbello, αντιπρόεδρος του τμήματος Marketing & Brand του ομίλου Acer. “Η σειρά που θα κυκλοφορήσει το 2011 θα επιβεβαιώσει με συνέπεια τις αξίες αυτές, ενώ απευθύνεται σε χρήστες που ενδιαφέρονται για το στιλ και θέλουν μοναδικά και ξεχωριστά προϊόντα, που ξεχωρίζουν για την ποιότητά τους ενώ κάνουν πιο εύκολη την ψηφιακή καθημερινότητά τους”.


Μεταξύ των ανακοινώσεων που προβλέπονται από την Packard Bell μέσα στις πρώτες κιόλας εβδομάδες του 2011 περιλαμβάνονται: τα ολοκαίνουρια notebooks Packard Bell EasyNote S series, η ανανεωμένη σειρά των επιτυχημένων επιτραπέζιων υπολογιστών Packard Bell ixtreme, νέες αποχρώσεις και νέο εκπληκτικό μοντέλο σε ασύμμετρη μορφή για τη σειρά Packard Bell Maestro, αλλά και νέες συσκευές αποθήκευσης PB Go.


Η σειρά Packard Bell EasyNote S εισάγει στιλ και άνεση στην ψηφιακή ζωή. Διαθέσιμη σε πολλά χρώματα και σε τρία διαφορετικά μεγέθη οθόνης, η σειρά δίνει σε όλους μας τη δυνατότητα να ανακαλύψουμε το πιο κατάλληλο notebook που ταιριάζει σε κάθε τρόπο ζωής.


Με οθόνη ευρείας θέασης 14”, το Packard Bell EasyNote NS παρέχεται σε μορφή compact για διασκέδαση σε μέγιστο βαθμό. Το 15,6” Packard Bell EasyNote TS έχει σχεδιαστεί για καθημερινή χρήση του υπολογιστή, ενώ το 17,3” Packard Bell EasyNote LS αντιπροσωπεύει την ιδανική εναλλακτική λύση για τον επιτραπέζιο υπολογιστή που έχετε στο σπίτι, παρέχοντας κορυφαία εμπειρία πολυμέσων.


Το ολοκαίνουριο Packard Bell ixtreme επιτυγχάνει την ισορροπία με τον εξελιγμένο, λαμπερό σχεδιασμό του, ενώ εγγυάται αξεπέραστη ευελιξία και εκτεταμένες δυνατότητες χρήσης για την καλύτερη ψηφιακή εμπειρία. Οι εντυπωσιακές καμπύλες του και το γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα συνδυάζονται με το λευκό φωτιζόμενο λογότυπο, για πραγματικό στιλ. Η χωρητικότητά του παρέχει απεριόριστο χώρο για ταινίες, φωτογραφίες και μουσική. Απλά έξοχο και εύκολο στη χρήση, παρέχει την μεγαλύτερη δυνατή απόδοση.


Η σειρά Packard Bell Maestro παρουσιάζεται σε νέο λαμπερό λευκό χρώμα, που συνδυάζεται με εξαιρετικά λεπτό σχεδιασμό, για υψηλού βαθμού κομψότητα, σε κάθε διάταξη. Επιπλέον, διατίθεται και ένα νέο εκπληκτικό ασύμμετρο μοντέλο, με πάχος μόλις 18 mm, που θα σας εκπλήξει με τη στιλπνότητα και τη δυνατότητα που σας παρέχει ώστε να παρακολουθείτε την ψηφιακή σας ζωή από διαφορετικές γωνίες.


Η σειρά PB Go επεκτείνεται με δύο νέα μοντέλα, για να έχετε ακόμη περισσότερες επιλογές για την διασφάλιση των πολύτιμων αρχείων σας.