H Intracom Telecom ανακοίνωσε σήμερα την ολοκλήρωση έργου που αφορούσε στην εγκατάσταση συστημάτων ραδιοζεύξεων (INTRALINK) στην Shyam Telelink Limited.

Στο πλαίσιο της εν λόγω σύμβασης ύψους 5,7 εκ. δολαρίων, η Intracom Telecom, , μέλος του επιχειρησιακού τομέα τηλεπικοινωνιακών λύσεων της SITRONICS, προμήθευσε, εγκατέστησε και έθεσε σε λειτουργία συστήματα ραδιοζεύξεων (radio-relay links), επεκτείνοντας έτσι το δίκτυο της Shyam Telelink στην περιοχή του Rajasthan. Η εκτέλεση των εργασιών ολοκληρώθηκε σε μόλις 3 μήνες.

Ο κ. Αλέξανδρος Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της INTRACOM TELECOM, δήλωσε: «Η ανάληψη του συγκεκριμένου έργου, αναδεικνύει τις δυνατότητες της εταιρίας να θέτει σε εφαρμογή και να ολοκληρώνει μεγάλα και σύνθετα έργα σε νέες και απαιτητικές αγορές σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Είμαστε χαρούμενοι με τη συνεργασία αυτή, και προσβλέπουμε στην περαιτέρω δραστηριοποίησή μας, στο φιλόδοξο έργο της STL, να εξαπλωθεί σε 27 πολιτείες της Ινδίας που ζει σήμερα το 95% περίπου του πληθυσμού της χώρας».