Κορυφαίες εταιρείες ανάπτυξης software και hardware εκδηλώνουν άμεσα τη υποστήριξή τους στο AMD Fusion APUs.


amd-fusion-logoΗ AMD ανακοίνωσε την ευρεία υποστήριξη του συνόλου της κοινότητας των software και hardware προς τη σειρά των προϊόντων AMD Fusion of Accelerated Processing Units (APUs). Σε στενή συνεργασία με πρωτοπόρους προμηθευτές λογισμικού, κατασκευαστές και προμηθευτές motherboards, η AMD ανέπτυξε συμμαχίες για την παροχή προϊόντων και εφαρμογών που ενισχύουν το συνδυασμό της υπολογιστική ισχύ x86 με την εξαιρετική επίδοση γραφικών των AMD Fusion APUs.


Εφαρμογές Νέας Γενιάς
Προκειμένου να διασφαλίσει πρόσβαση στις μοναδικές ισχυρές και αποτελεσματικές δυνατότητες της αρχιτεκτονικής APU, η AMD συνεργάζεται με μια ευρεία γκάμα Παρόχων middleware και εργαλείων εφαρμογών, για την ανάπτυξη λογισμικού που διευκολύνει τη χρήση των τυποποιημένων application programming interfaces (APIs), όπως τα OpenCL™, OpenGL™, Direct2D και DirectCompute. Με την τεχνολογία AMD Accelerated Parallel Processing (APP) η AMD υποστηρίζει ακόμα περισσότερο τη βελτιστοποίηση του λογισμικού για τα AMD Fusion APUs. Η συγκεκριμένη τεχνολογία βοηθά τους κατασκευαστές να αξιοποιήσουν ευκολότερα τη συνδυασμένη ισχύ των GPU και CPU για την επιτάχυνση των υπαρχουσών εφαρμογών και να δημιουργήσουν νέες δυνατότητες στο λογισμικό.


Δεκάδες κορυφαίων επιχειρήσεων θα παρουσιάσουν μοναδικά προϊόντα πληροφορικής βασισμένα στην τεχνολογία της AMD συμπεριλαμβανομένης της AMD Fusion APUs στο Consumer Electronics Show (CES) αυτήν την εβδομάδα. Μια ποικιλία από εφαρμογές που καλύπτουν πολυμέσα, παιχνίδια, παραγωγικότητα, web browsing, αναγνώριση προσώπου, video conferencing θα εκτίθενται από τους κορυφαίους προμηθευτές λογισμικού μεταξύ των οποίων:
– Adobe
– ArcSoft
– Codemasters
– Corel
– CyberLink
– DivX
– EA / BioWare
– Firaxis
– Gazillion
– Microsoft
– Nuvixa
– Earthsim
– Roxio
– Sega
– Turbine
– Viewdle
– ViVu


Οι συνεργάτες της AMD στην κατηγορία των motherboards, μεταξύ των οποίων των ASUS, Gigabyte, MSI και Sapphire, έχουν ανακοινώσει τη διάθεση προϊόντων APUs/motherboards για τις πρώτες πλατφόρμες PC με AMD Fusion APUs.