Σε σημαντική συμφωνία συνεργασίας προχώρησε η Οktabit ΑΕ με την Intel με αντικείμενο την αντιπροσώπευση και προώθηση των προϊόντων της στην ελληνική αγορά.

Η Oktabit ως επίσημος αντιπρόσωπος της κορυφαίας κατασκευάστριας εταιρείας θα διανέμει το σύνολο των λύσεων της Intel για υπολογιστές desktop, workstation, server και mobile. H νέα συμφωνία εντάσσεται στα πλαίσια της στρατηγικής της ΟΚΤΑΒΙΤ να ενισχύει την εικόνα της εταιρίας, των προϊόντων και των υπηρεσιών της στην Ελληνική αγορά και η συνεργασία με την εταιρία Intel θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική λαμβάνοντας υπόψη την κορυφαία θέση της στην παγκόσμια αγορά, την ευρεία γκάμα προϊόντων και την τεχνολογική της υπεροχή.
Με τη συνεργασία αυτή η ΟΚΤΑΒΙΤ προσφέρει περισσότερα επώνυμα προϊόντα στο δίκτυο των συνεργατών της και στοχεύει σε σημαντική ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της.
“Με τη συμφωνία αυτή αποδεικνύουμε έμπρακτα την υποστήριξή μας στο κανάλι των τοπικών συναρμολογητών, παρέχοντας στα μέλη του επίσημου προγράμματος μεταπωλητών της Intel περισσότερες δυνατότητες για την επιτυχημένη πορεία τους στην αγορά” δήλωσε ο Δημήτρης Κυριακού, Διευθύνων Σύμβουλος της Intel Ελλάς.
Η ΟΚΤΑΒΙΤ ΑΕ, δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1992 με έδρα στην Αθήνα και υποκατάστημα στη Θεσσαλονίκη και εξειδικεύεται στη διάθεση επώνυμων προϊόντων πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών στους τοπικούς κατασκευαστές και μεταπωλητές.