H CA Technologies δίνει νέα ώθηση στην επαναστατική της προσέγγιση στο Cloud Computing με το CA 3Tera AppLogic 2.9


CA 3Tera AppLogic 2.9Η έτοιμη πλατφόρμα διευκολύνει την γρήγορη παροχή υπολογιστικών νεφών (clouds) με επίκεντρο τις εφαρμογές για επιχειρήσεις και παρόχους διαχειριζόμενων υπηρεσιών. Οι επιχειρήσεις και οι πάροχοι διαχειριζόμενων υπηρεσιών (MSPs) αντιμετωπίζουν μία σημαντική αλλαγή στις πληροφοριακές τεχνολογίες, καθώς η καινοτομία με το cloud computing προωθεί την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη παροχή υπηρεσιών σε επίπεδο επιχειρήσεων.


Για να βοηθήσει τις εταιρίες να εισέλθουν γρήγορα στο cloud, η CA Technologies προσφέρει μία μοναδική, επαναστατική, με επίκεντρο την εφαρμογή προσέγγιση με την CA 3Tera® AppLogic®, την έτοιμη προς χρήση πλατφόρμα cloud computing που διαθέτει.


Η CA 3Tera AppLogic βοηθάει τους οργανισμούς να αυξήσουν την επιχειρηματική τους ευελιξία, να μειώσουν τους κινδύνους που σχετίζονται με τις υλοποιήσεις του cloud και να εισέλθουν σε νέες αγορές γρηγορότερα σε σχέση με παλαιότερα. Η έκδοση 2.9 της CA 3Tera AppLogic είναι πλέον διαθέσιμη από αυτόν το μήνα.


CA_TechnologiesΗ CA 3Tera AppLogic είναι σχεδιασμένη να δίνει στους πελάτες τη δυνατότητα να χτίζουν υποδομές cloud σε μόλις τέσσερις ώρες και, στη συνέχεια, να χρησιμοποιούν έναν κατάλογο επαναχρησιμοποιούμενων εφαρμογών για τη δημιουργία, την ανάπτυξη και τη διαχείριση πολύπλοκων online εφαρμογών, μειώνοντας σημαντικά το χρόνο διοχέτευσης των νέων υπηρεσιών στην αγορά.


Αντί να προμηθεύονται με ακριβές υποδομές hardware και να βασίζονται σε επιρρεπείς στα λάθη και χρονοβόρες μη αυτόματες διαδικασίες, οι πελάτες μπορούν να δημιουργήσουν νέες εφαρμογές, με ένα απλό το “drag and drοp” στοιχείων, χωρίς να χρειάζεται καμμία φυσική παρουσία ή μετάβαση στο κέντρο δεδομένων.


Περισσότερες από 80 εταιρίες παγκοσμίως χρησιμοποιούν ήδη αυτήν την τεχνολογία, η οποία λειτουργεί σε περισσότερα από 400 δημόσια και ιδιωτικά clouds σε τέσσερις ηπείρους. Πολλοί πελάτες, συμπεριλαμβανομένων των Cirrhus9, Contegix, DNS Europe, Kualo, Layered Tech και Radix Technologies, προσφέρουν τώρα νέες υπηρεσίες on-demand βασιζόμενοι στην CA 3Tera AppLogic για διαφοροποιημένες λύσεις IaaS, PaaS και SaaS, καθώς και λύσεις Virtual Private Data Centers.


Η πλατφόρμα CA 3Tera AppLogic χρησιμοποιεί hardware γενικής χρήσης για να συνδυάζει τους υπολογιστικούς πόρους, την αποθήκευση, τη δικτύωση, την υψηλή διαθεσιμότητα, την ασφάλεια και τη διαχείριση πολιτικής σε ένα μόνο σύστημα, η διαχείριση του οποίου γίνεται μέσω ενός έξυπνου περιβάλλοντος εργασίας, κάτι που είναι απλό και κατανοητό στο χώρο των Mainframes, αλλά είναι σχετικά μοναδικό ως προς τον τρόπο που λειτουργούν σήμερα τα Κατανεμημένα Συστήματα.


Με την CA 3Tera AppLogic, οι επιχειρήσεις μπορούν πλέον πολύ πιο εύκολα να μεταφέρουν τις εφαρμογές αλλά και την υποδομή που τις υποστηρίζει από τα περιβάλλοντα ανάπτυξης και δοκιμής στην πλήρη παραγωγή, απλά τραβώντας-και-εναποθέτοντας στοιχεία από το ένα περιβάλλον στο άλλο, εξαλείφοντας την ανάγκη για χειρωνακτική ρύθμιση των παραμέτρων.


Οι πελάτες κερδίζουν επίσης ευελιξία ως προς την καλύτερη διαχείριση των απότομων αυξήσεων ζήτησης, προσθέτοντας εύκολα χωρητικότητα ή υπολογιστικούς πόρους ανάλογα με τις απαιτήσεις και μπορούν γρήγορα να παρέχουν ένα ιδιωτικό περιβάλλον cloud από το μηδέν.


Βασικά χαρακτηριστικά της CA 3Tera AppLogic
Η CA 3Tera AppLogic είναι σχεδιασμένη για να βοηθάει τους MSPs και τις Επιχειρήσεις στον εκσυγχρονισμό της διαδικασίας παραμετροποίησης και υλοποίησης μίας εφαρμογής με τη δημιουργία σύνθετων επιχειρησιακών υπηρεσιών. Κάθε υπηρεσία περιλαμβάνει τα απαραίτητα για τη λειτουργία της εργαλεία, συμπεριλαμβανομένης της υποδομής, της ρύθμισης των παραμέτρων, του λογισμικού, του κώδικα και των δεδομένων.


Μέσω ενός φιλικού προς το χρήστη περιβάλλοντος εργασίας, οι πελάτες μπορούν να διαχειρίζονται εύκολα σύνθετες υπηρεσίες ως ένα Αντικείμενο (Object) για να ξεκινήσουν, να σταματήσουν, να αναπαράγουν, να αντιγράψουν, να δημιουργήσουν αντίγραφο ασφαλείας ή ακόμα και να μετακινήσουν ολόκληρη την επιχειρησιακή υπηρεσία σε κάποιο διαφορετικό κέντρο δεδομένων για λόγους επιχειρησιακής συνέχειας.


Στα νέα χαρακτηριστικά της CA 3Tera AppLogic 2.9 περιλαμβάνονται η υψηλή διαθεσιμότητα δικτύωσης, η αυξημένη ευελιξία και ασφάλεια του IP, η εξελιγμένη παρακολούθηση της κατάστασης αποθηκευτικού χώρου, η αυξημένη υποστήριξη για replication βάσεων δεδομένων και η πλήρης συμβατότητα με προηγούμενες εκδόσεις της πλατφόρμας.


Αυτή η έκδοση προορίζεται να αποτελέσει το επόμενο βήμα στην ολοκλήρωση του οράματος της CA Technologies για την Συνδεδεμένη στο Cloud σουίτα Διαχείρισης (Cloud-Connected Management Suite), η οποία ανακοινώθηκε νωρίτερα φέτος. Οι λεπτομέρειες του προϊόντος CA 3Tera AppLogic 2.9 διατίθενται εδώ.


Στα επιπλέον χαρακτηριστικά περιλαμβάνονται:
• Δυνατότητα δημιουργίας σύνθετων επιχειρησιακών υπηρεσιών – Σχεδιασμένη να διαχειρίζεται την εφαρμογή και την σχετική με αυτή υποδομή, ως ενιαία μονάδα, η οποία ονομάζεται Σύνθετη Επιχειρησιακή Υπηρεσία.


• Γρήγορη υλοποίηση – Η αρχική εγκατάσταση του cloud μπορεί να επιτευχθεί σε τέσσερις ώρες μόνο και οι υπηρεσίες του νέου προϊόντος μπορούν να στηθούν και να τεθούν σε λειτουργία σε λιγότερες από 30 ημέρες. Μόλις εγκατασταθεί σε δύο ή περισσότερους x86 servers, οι πελάτες έχουν ένα προσωπικό περιβάλλον cloud για την υλοποίηση νέων ή υφιστάμενων εφαρμογών.


• Πλήρης υψηλή διαθεσιμότητα – Παρέχει υψηλή διαθεσιμότητα για το σύστημα cloud και όλες τις εφαρμογές που τρέχουν σε αυτό, συμπεριλαμβανομένης της ακριβούς αντιγραφής (mirroring) των αποθηκευμένων δεδομένων σε πολλαπλούς servers, ώστε να εξασφαλιστεί ότι μία δυσλειτουργία κάποιου server δεν επιφέρει ποτέ την απώλεια δεδομένων. Υψηλή διαθεσιμότητα δικτύου και cloud controller, καθώς και δυνατότητες replication ενσωματωμένα στα software appliances του καταλόγου.


Οι χρήστες μπορούν να έχουν σε λειτουργία δύο πανομοιότυπα instances μίας εφαρμογής στο ίδιο περιβάλλον ή σε διαφορετικά κέντρα δεδομένων, διατηρώντας διαθέσιμο σε κατάσταση αναμονής ένα δεύτερο instance που μπορεί να αναλάβει το φόρτο των χρηστών σε περίπτωση δυσλειτουργίας του πρώτου.


• Ασφάλεια δικτύου – Ο σχεδιασμός βάσει μοντέλου ασφαλείας μηδενικής εμπιστοσύνης, επιτρέπει στους χρήστες να ορίσουν οπτικά τις συνδέσεις του δικτύου μεταξύ όλων των στοιχείων των εφαρμογών για κάθε υπηρεσία.


• Εικονικό SAN – Ως μέρος της δομής του cloud, η CA 3Tera AppLogic δημιουργεί και διαχειρίζεται ένα εικονικό IP SAN χρησιμοποιώντας τον αποθηκευτικό χώρο των διαθέσιμων servers. Διαχειρίζεται το redundancy και το failover χωρίς την πολυπλοκότητα και το κόστος υλοποίησης ενός παραδοσιακού SAN. Αυτό επιτρέπει στους όγκους των πληροφοριών της εφαρμογής να κινούνται μέσα στο cloud ή μεταξύ των clouds με αυτοματισμό και ασφάλεια.


• Επαναχρησιμοποιήσιμη βιβλιοθήκη υπηρεσιών – Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν μία σύνθετη επιχειρησιακή υπηρεσία, να ρυθμίσουν τις παραμέτρους της και να τη σώσουν ως ενιαία οντότητα («αντικείμενο») στον επεκτάσιμο κατάλογο της CA 3Tera AppLogic για εύκολη επαναχρησιμοποίηση αργότερα.


• Απόδοση κόστους – Σχεδιασμένη να είναι μία αποδοτική ως προς το κόστος λύση για τις Επιχειρήσεις και τους MSPs, αξιοποιεί ανοικτό κώδικα και πρότυπα.