Η Alpha Copy/Nokia αποτέλεσε σταθερό συνοδοιπόρο των αγωνιστικών προσπαθειών της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού κατά τη διάρκεια της τελευταίας δεκαετίας.

Ολοκληρώνοντας την επιτυχημένη συνεργασία χορηγίας με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, η Alpha Copy/Nokia δηλώνει πλήρη ικανοποίηση από τα επιτυχή αποτελέσματα αυτής της μακροχρόνιας συνεργασίας, που την έφεραν πιο κοντά στη νεολαία και ειδικότερα την έθεσαν αρωγό στην προαγωγή του αθλητισμού στην Ελλάδα.

Η Alpha Copy / Nokia, κορυφαία ελληνική εταιρία προϊόντων κινητής τηλεφωνίας, συνεχίζει να υπηρετεί τις αρχές της για ποιότητα στην κατασκευή, πρωτοποριακή τεχνολογία, αξιοπιστία, τεχνική εξυπηρέτηση και τεχνογνωσία με συνέπεια. Μία από τις κύριες κατευθύνσεις της χορηγικής δραστηριότητας της Alpha Copy / Nokia στην οποία πρόκειται να επενδύσει ακόμη περισσότερο με νέες συνεργασίες αφορά τον τομέα της μουσικής.

Ο Πρόεδρος της Alpha Copy / Nokia κ. Σ. Ι. Κωνσταντινίδης δήλωσε:
«Είμαστε περήφανοι για αυτήν την ιδιαίτερα επιτυχημένη χορηγία στο χώρο του αθλητισμού, απολαμβάνοντας σημαντικές κατακτήσεις σε όλα τα πρωταθλήματα συμμετοχής του τόσο σε Ελληνικό όσο και Πανευρωπαϊκό επίπεδο που δικαιώνει τα αρχικά κριτήρια της στρατηγικής σημασίας επιλογής μας. Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον Πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κ. Παύλο Γιαννακόπουλο για την άψογη επαγγελματική συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια ,και ευχόμαστε στην ομάδα του Παναθηναϊκού ακόμη περισσότερες επιτυχίες και να συνεχίσει να αγωνίζεται με το ίδιο πάθος και δυναμισμό, για να κάνει όλους τους Έλληνες φιλάθλους υπερήφανους».