Η παρουσία της Novell στις υπηρεσίες έξυπνης διαχείρισης φόρτου εργασίας (IWM) είναι κυρίαρχη.


novell-suse-lrgΗ Novell παρουσιάζει περισσότερα από δώδεκα νέα προϊόντα που προσυπογράφονται από περισσότερους από 4.500 νέους πελάτες και παράλληλα σηματοδοτούν την έναρξη νέων συνεργασιών με κορυφαίες εταιρείες στις οποίες συμπεριλαμβάνονται οι SAP AG, Verizon, VMware και Vodacom Business. Στα νέα προϊόντα που παρουσιάζονται συμπεριλαμβάνονται τα Novell® Identity Manager 4, Novell Cloud Manager, ZENworks® 11 και το SUSE® Appliance Toolkit. Ως αποτέλεσμα, οι επαγγελματίες στο χώρο των επιχειρήσεων και των υπηρεσιών IT αποκτούν δυνατότητες συνδυασμού ευελιξίας και αποτελεσματικού ελέγχου υπηρεσιών ΙΤ μέσα από πραγματικά ή εικονικά περιβάλλοντα και περιβάλλοντα νέφους.


Η στρατηγική διαφοροποίησης της Novell συνοψίζεται στη σειρά WorkloadIQ – μια μοναδική προσέγγιση που αφορά στην ενσωμάτωση της διαδικασίας ταυτοποίησης και της ασφάλειας σε κάθε μεμονωμένο κομμάτι της υποδομής ΙΤ. Εκμεταλλευόμενη την ιστορική της ισχύ σε θέματα ταυτοποίησης και υπηρεσιών IT, η Novell έθεσε νέα επίπεδα ασφάλειας στη διαχείριση φόρτου εργασίας παρέχοντας έναν τρόπο που εγγυάται την ασφάλεια κατά την ανάπτυξη, την ασφάλεια, τη διαχείριση και την εποπτεία της ροής εργασίας καθώς αυτή διατρέχει όλη την υποδομή ΙΤ.


Τα νέα προϊόντα απευθύνονται σε όλα τα επίπεδα του κύκλου της έξυπνης διαχείρισης φόρτου εργασίας:
• Ανάπτυξη
• Ασφάλεια
• Διαχείριση
• Εποπτεία


Κατά τον τελευταίο χρόνο, η Novell εισήγαγε στην αγορά προϊόντα που επεμβαίνουν σε όλον τον κύκλο της έξυπνης διαχείρισης φόρτου εργασίας:


Ανάπτυξη
• SUSE Appliance Toolkit – μια συλλογή εργαλείων που είναι σχεδιασμένα για να εκσυγχρονίσουν τη διαμόρφωση και τη διαχείριση εφαρμογών λογισμικού που επιχειρούν σε πραγματικά ή εικονικά περιβάλλοντα και περιβάλλοντα υπολογιστικού νέφους.
• SUSE Gallery – μια νέα online εφαρμογή προβολής προϊόντων για χρήστες του SUSE® Studio για να δημοσιεύουν και να λαμβάνουν συσκευές και εφαρμογές υπολογιστικών νεφών δωρεάν.
• SUSE Linux Enterprise Server 11 SP1 – η πιο διαλειτουργική πλατφόρμα για τα νευραλγικά σημεία των υπολογιστικών εφαρμογών — πραγματικά ή εικονικά — από την επιφάνεια εργασίας έως το κέντρο δεδομένων.


Ασφάλεια
Identity Manager 4 Advanced Edition – μια σημαντική πρόοδος στον τομέα της διαχείρισης ταυτοποίησης, πρόκειται για την πρώτη λύση για επιχειρήσεις που εξασφαλίζει μια σταθερή πολιτική ταυτοποίησης, ασφάλειας και συμμόρφωσης για ολόκληρο το οικοσύστημα ενός οργανισμού – μέσω πραγματικών, εικονικών περιβαλλόντων και περιβαλλόντων νέφους, δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να προστατεύουν αποτελεσματικά τα εταιρικά δεδομένα, μειώνοντας ταυτόχρονα το κόστος και την πολυπλοκότητα.
Novell Cloud Security Service – ο καλύτερος τρόπος για παρόχους υπηρεσιών νέφους που θέλουν να εξασφαλίσουν ασφαλή πρόσβαση και συμμόρφωση στους πελάτες τους.
Sentinel™ Log Manager Appliance – η πρώτη λύση διαχείρισης λογαριασμών για επιχειρήσεις που είναι διαθέσιμη ως εφαρμογή λογισμικού και αφορά στη διαχείριση λογαριασμών, την εταιρική συμμόρφωση και την αυξημένη ασφάλεια IT.


Διαχείριση
• Novell Cloud Manager – η μόνη λύση για υπηρεσίες υπολογιστικών νεφών στην αγορά που δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να αναπτύσσουν ιδιωτικά νέφη χρησιμοποιώντας την υπάρχουσα υποδομή IT, ανεξάρτητα από το υλικό, τον hypervisor ή το λειτουργικό σύστημα.
• PlateSpin® Migrate, PlateSpin Protect και PlateSpin Forge® – η πρώτη λύση διαχείρισης εικονικοποίησης που προσφέρει τη μετεγκατάσταση φόρτου εργασίας μεταξύ περιβαλλόντων.
• ZENworks 11 – συνδυάζοντας με μοναδικό τρόπο δυνατότητες διαχείρισης ασφάλειας διασύνδεσης, υλικού, κώδικα και τερματικού σε μια μοναδική κονσόλα, το ZENworks 11 επιτρέπει στους πελάτες να μειώσουν το κόστος και τούς κινδύνους των συσκευών διαχείρισης σε πραγματικά ή εικονικά περιβάλλοντα και σε περιβάλλοντα νέφους, ενώ απλοποιούν δραματικά άμεσες ανάγκες όπως μετεγκαταστάσεις των Windows 7.
• ΖENworks Configuration Management – εικονική εφαρμογή – μια από τις πρώτες plug-and-play λύσεις για επιχειρήσεις η οποία ενσωματώνει δυνατότητες διαχείρισης διασύνδεσης, υλικού και κώδικα.


Εποπτεία
• Novell Operations Center– δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να εγκαταστήσουν ένα σύστημα διατερματικής εποπτείας υπηρεσιών IT.


Επιπλέον, το πρώτο τρίμηνο του 2011, η Novell σχεδιάζει να εμφανίσει στην αγορά το SUSE Manager, ένα νέο εργαλείο ανοιχτής πηγής σχεδιασμένο για τη διαχείριση των εφαρμογών SUSE Linux Enterprise, Red Hat Enterprise Linux, Novell Identity Manager 4 Standard Edition και Novell Privileged User Manager 2.3.


Συνεργάτες και πελάτες
Κατά τον τελευταίο χρόνο η Novell έχει προβεί σε νέες, διευρυμένες συνεργασίες με αποτέλεσμα να παρέχει στους πελάτες της πλήρεις και ολοκληρωμένες λύσεις. Η Novell υπέγραψε με τη VMware μια μοναδική συμφωνία κατασκευής αρχικού εξοπλισμού (OEM) σύμφωνα με την οποία η VMware θα διανέμει και θα υποστηρίζει το λειτουργικό σύστημα SUSE Linux Enterprise Server (SLES) καθώς και τις εφαρμογές λογισμικού ανάπτυξης του SLES. Η Novell ένωσε τις δυνάμεις της με τη Verizon προκειμένου να εξασφαλίσουν την ασφάλεια και την ταυτοποίηση στις προσφορές υπηρεσιών νέφους. Επιπλέον, η Novell και η Vodacom Business ανακοίνωσαν μια νέα συνεργασία η οποία θα ενσωματώνει πολλά στοιχεία του χαρτοφυλακίου της σειράς WorkloadIQ της Novell στις λύσεις του δικτύου παροχέων υπηρεσιών νέφους.


Επιπλέον, πολλοί πελάτες της Novell επεκτείνονται σε νέους επιχειρηματικούς τομείς και αγορές και συνεχίζουν να επωφελούνται από τα προϊόντα της σειράς WorkloadIQ της Novell πραγματοποιώντας σημαντικές αποδόσεις των επενδύσεών τους.


Βραβεία και έπαινοι
Οι καινοτομίες της Novell είχαν ως αποτέλεσμα να απονεμηθούν στην εταιρεία πολλοί τιμητικοί τίτλοι για τις πρωτοβουλίες συνεργασίας και παραγωγής προϊόντων. Πρόσφατα, η ομάδα συνεργατών της εταιρείας βραβεύτηκε με το βραβείο “CRN Partner Program Guide 5-star” καθώς και με το βραβείο της CRN “2010 Top 100 Executives”. Επιπλέον, το περιοδικό ERP Executive απένειμε στη Novell το βραβείο Best of SAPPHIRE® NOW στην κατηγορία καινοτομιών Excellence in Product Innovation.


Μεταξύ άλλων βραβείων που έχουν απονεμηθεί στη Novell περιλαμβάνονται και τα “American Business Award for Best New Product or Service – Computer Hardware or Services” για το SUSE Studio™ και HPC in the Cloud “Editors Choice Awards for 2010 Cloud Security Leader” για το έργο της εταιρείας στον τομέα ασφάλειας τεχνολογιών νέφους.