Η Konica Minolta Ελλάς διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία, έκθεση, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.


konica minoltaΗ Konica Minolta Ελλάς διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία έκθεση στο ξενοδοχείο Makedonia Palace στις 14 και 15 Δεκεμβρίου. Η εκδήλωση διοργανώθηκε με σκοπό να δώσει στον τοπικό επιχειρηματικό κόσμο την ευκαιρία να δει από κοντά την σύγχρονη σειρά επαγγελματικών προϊόντων και λύσεων της εταιρίας.


Η εκδήλωση ξεπέρασε κάθε προσδοκία με την μεγάλη επισκεψιμότητα και την θερμή υποδοχή του επιχειρηματικού κόσμου της εκτύπωσης. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης δόθηκε η ευκαιρία στους χρήστες επαγγελματικών συστημάτων να δουν και να δοκιμάσουν τις απεριόριστες εφαρμογές των μηχανημάτων με την βοήθεια των ανθρώπων της Konica Minolta Ελλάς.


Πρωταγωνιστής της εκδήλωσης ήταν το νέο bizhub PRESS C7000, με την εντυπωσιακή ανάλυση εκτύπωσης 1.200 Χ 1.200 dpi X 8 bit. Με ταχύτητα 71 σελ./λεπτό και στην μονή και στην διπλή όψη όπως και η δυνατότητα εκτύπωσης υλικών βάρους έως 300 γρ πάλι και στην μονή όψη και στην διπλή υπόσχεται παραγωγές ταχύτατες και ποιοτικές με την αξιοπιστία της Konica Minolta.