Πολλές ευχές και δώρα μοίρασαν o Μπομπ, η Ντόρα και το προσωπικό του Nickelodeon σε Νοσοκομεία Παίδων και Ιδρύματα.


nickelodeon etaireia spastikwnΜε την πιο γιορτινή τους διάθεση επισκέφθηκαν οι εργαζόμενοι του Nickelodeon, o Μπομπ Σφουγγαράκης και η Ντόρα η Μικρή Εξερευνήτρια, Νοσοκομεία Παίδων και Ιδρύματα της Αττικής, στο πλαίσιο του Χριστουγεννιάτικου προγράμματος εκδηλώσεων του καναλιού. Το δημοφιλέστερο κανάλι κινουμένων σχεδίων και νεανικών σειρών παγκοσμίως, περνάει για πρώτη φορά Χριστούγεννα στην Ελλάδα και αποφάσισε με αυτή την πρωτοβουλία να κάνει μια ευχάριστη έκπληξη στους μικρούς του φίλους.


Oι αρμόδιοι των Νοσοκομείων «Παίδων Αγίας Σοφίας», «Παίδων Αγλαΐα Κυριακού» και των ιδρυμάτων «ΕΛΕΠΑΠ», «Ελπίδα», «Παιδικές Στέγες» και «Εταιρία Προστασίας Σπαστικών» συνεργάστηκαν με το Nickelodeon για να χαρίσουν στα παιδιά στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς. Το προσωπικό του Nickelodeon μοίρασε στους μικρούς του φίλους δώρα, ενώ οι μασκότ των Μπομπ και Ντόρα φωτογραφήθηκαν με τα παιδιά, τα οποία μόλις τους είδαν ξέσπασαν σε γέλια και επιφωνήματα χαράς.


nickelodeon elepapΚαθ’ όλη τη διάρκεια των γιορτών εκπρόσωποι του καναλιού επισκέφτηκαν παιδιά από ευπαθείς ομάδες του «Ιδρύματος Χατζηκώστα», της «Εταιρίας Προστασίας Σπαστικών», εφήβων αθλητών των «Special Olympics Hellas», μαθητών του «Σχολείου Κωφών Αργυρούπολης» και του «Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Ατόμων με Νοηματική Στέρηση» και χάρισαν απλόχερα δώρα προσφορά της εταιρίας παιχνιδιών AS. Με τη νέα χρονιά το Nickelodeon θα βρεθεί κοντά και στα παιδιά του «Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος», του «Ιδρύματος Θεοτόκος» αλλά και της «ΕΛΕΠΑΠ».


Με ενθουσιασμό υποδέχθηκαν το προσωπικό του Nickelodeon όλοι οι εργαζόμενοι των Νοσοκομείων και των Ιδρυμάτων, οι οποίοι συνεισφέρουν καθημερινά προσφέροντας φροντίδα, αγάπη και συναισθηματική υποστήριξη στα παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη.


Το Nickelodeon θα συνεχίσει να υποστηρίζει έμπρακτα Νοσοκομεία και Ιδρύματα Κοινωνικής Φροντίδας για παιδιά και στο μέλλον, αναγνωρίζοντας το πολύτιμο έργο τους. Με αυτή τη μικρή κοινωνική προσφορά, το Nickelodeon «αγκαλιάζει» τα παιδιά και εύχεται να πραγματοποιηθούν όλες οι ευχές και οι επιθυμίες τους, όχι μόνο στις γιορτές αλλά όλο το χρόνο.


Την Τρίτη 4 Ιανουαρίου o Μπομπ, η Ντόρα και οι εργαζόμενοι του καναλιού θα επισκεφθούν το 3ο Νοσοκομείο παίδων Αττικής και θα μοιράσουν δώρα στα παιδιά χαρίζοντάς τους στιγμές χαράς και γέλιου.