Αυτόν τον χειμώνα ταξιδέψτε στην πόλη με το παιχνίδι Animal Crossing το οποίο κυκλοφορεί για το Wii & σας συστήνει με το νέο αξεσουάρ Wii Speak!

Nintendo WiiΕτοιμάστε τις βαλίτσες σας και ταξιδέψτε στην πόλη με το Animal Crossing να φτάνει σύντομα στο Wii! Στην νέα έκδοση της πολύ δημοφιλούς σειράς, Animal Crossing: Let’s Go to the City επιτρέπεται στους παίκτες όχι μόνο να δημιουργήσουν την δική τους ζωή στην εξοχή αλλά και εισάγει μια νέα πόλη προς εξερεύνηση! Με πολλά νέα χαρακτηριστικά όπως το νέο αξεσουάρ Wii Speak που επιτρέπει την συνομιλία μεταξύ παικτών που παίζουν online, το “Lets Go to the City” σας προσκαλεί να μετακομίσετε στον μαγικό του κόσμο τον Δεκέμβριο 2008, όπου και κυκλοφορεί σε όλη την Ευρώπη.

Το Animal Crossing: Lets Go to the City είναι ένας διασκεδαστικός εξομοιωτής ζωής και επικοινωνίας, όπου αναλαμβάνετε τον έλεγχο και δίνετε σχήμα στον κόσμο γύρω σας, από την διακόσμηση του σπιτιού σας μέχρι την δημιουργία αστερισμών. Ξεκινήστε το παιχνίδι σε ένα δικό σας ήσυχο χωριό και συναντήστε μια σειρά από χαρακτήρες με μοναδικές προσωπικότητες ενώ ταυτόχρονα συγκεντρώνετε νέα έπιπλα, ταπετσαρίες και χαλιά για να κάνετε το σπίτι σας φιλόξενο μέρος. Εναλλακτικά απλά περάστε ώρες ψαρεύοντας, φροντίζοντας τον κήπο σας ή πιάνοντας έντομα – δεν υπάρχει πίεση στον κόσμο του Animal Crossing, μπορείτε να ζήσετε την ζωή σας όπως το επιθυμείτε μαζεύοντας κοχύλια, κάνοντας ανασκαφές για απολιθώματα, καλλιεργώντας οπωροφόρα δέντρα ή ακόμη ανακυκλώνοντας αντικείμενα που δεν χρειάζονται πια στους κατοίκους.

Η πρωτοεμφανιζόμενη πόλη εισάγει μια εκπληκτική περιοχή γεμάτη από καταστήματα και σημεία δραστηριοτήτων. Απλά πάρτε το λεωφορείο από το χωριό σας και ταξιδέψτε στην πόλη για να επισκεφτείτε το θέατρο και να δείτε μια παράσταση ή ακόμη να επισκεφτείτε το κατάστημα Gracie Grace, το μεγαλύτερο πολυκατάστημα που πουλά ειδικά αντικείμενα και έπιπλα για να διακοσμήσετε το σπίτι σας με στυλ. Μπορείτε ακόμη να φροντίσετε τον χαρακτήρα σας στο κομμωτήριο (ακόμη και με χρήση δεδομένων του Mii σας) αλλά και να λάβετε μέρος σε δημοπρασίες στον οίκο δημοπρασιών της πόλης.

Προσθέτοντας ακόμη μεγαλύτερη διασκέδαση, το Animal Crossing: Let’s Go to the City λειτουργεί σε πραγματικό χρόνο, αυτό σημαίνει πως αν περάσει μια μέρα στην πραγματικότητα τότε θα έχει περάσει μια μέρα στο παιχνίδι. Έτσι μπορείτε να παίξετε βλέποντας τις ημέρες και τις εποχές να αλλάζουν όπως στην πραγματική ζωή ενώ το ίδιο γίνεται και με τις καιρικές συνθήκες αλλά και αρκετές γιορτές πραγματικού ή φανταστικού εορτολογίου.

Το Animal Crossing: Let’s Go to the City είναι ένα παιχνίδι για όλη την οικογένεια και προσφέρει μια σειρά από τρόπους ώστε όλοι να μπορούν να μοιραστούν την ζωή στο Animal Crossing με φίλους ή την οικογένειά τους ακόμη και αν αυτοί ζουν στην άλλη άκρη της Γης. Με την χρήση της υπηρεσίας Nintendo Wi-Fi Connection, μπορείτε να στέλνετε γράμματα και αντικείμενα από το ταχυδρομείο που βρίσκεται σε κάθε χωριό. Αλλά γιατί να μην τους επισκεφτείτε; Μπορείτε να ταξιδέψετε στο χωριό κάθε φίλου σας σε όποιο μέρος του κόσμου και αν βρίσκεται και να εξερευνήσετε το μοναδικό χωριό τους ή να τους καλέσετε στο δικό σας!

Για πρώτη φορά στο Wii, ετοιμαστείτε να μιλήσετε πραγματικά με τους φίλους σας μιας και το Animal Crossing: Let’s Go to the City χρησιμοποιεί το νέο αξεσουάρ Wii Speak, επιτρέποντας στους παίκτες να μιλούν με την φωνή τους κατευθείαν μέσα στο παιχνίδι και να ακούγονται σε όλους τους συμμετέχοντες φίλους τους. Αυτό το νέο αξεσουάρ προσαρμόζεται πάνω από την Wii sensor bar και μπορεί να μεταφέρει την φωνή όλων όσων βρίσκονται στο δωμάτιο στην τηλεόραση του φίλου σας με τον οποίο παίζετε ο καθένας από το σπίτι του. Χρησιμοποιήστε το Wii Speak όταν επισκέπτεστε το χωριό των φίλων σας ή σας επισκέπτονται, για να εξερευνήσετε, συνομιλήσετε και να απολαύσετε το Animal Crossing παρέα μέσω της Nintendo Wi-Fi Connection.

Για τους παίκτες που έχουν το Animal Crossing: Wild World στο Nintendo DS, η έκδοση του Wii επιτρέπει την μεταφορά κάποιων δεδομένων από το DS στο Wii. Επιπλέον το Nintendo DS μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν «βαλίτσα» επιτρέποντας στους παίκτες να πάρουν τον χαρακτήρα τους από το Wii τους και να επισκεφτούν την κονσόλα κάποιου φίλου τους στον χώρο τους (πχ αν δεν έχει κάποιος πρόσβαση internet).

Ετοιμαστείτε λοιπόν για Animal Crossing: Let’s Go to the City στο Wii τον Δεκέμβριο 2008.