Οι χρήστες μπορούν να κάνουν αλλαγές στο χάρτη και να δεχθούν επιβεβαιωμένες ενημερώσεις από την TomTom δωρεάν.


MapShare_menu_ENΗ TomTom, ο παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή λύσεων πλοήγησης και χωροθέτησης, ανακοινώνει τη νεότερη ενημέρωση της εφαρμογής TomTom για το iPhone, έκδοση 1.6, που περιλαμβάνει την τεχνολογία Map Share. Με την προσθήκη του Map Share, η TomTom συνεχίζει να παρέχει τον πιο πρόσφατο και ενημερωμένο χάρτη. H τελευταία έκδοση της εφαρμογής TomTom για το iPhone μπορεί να αγοραστεί από σήμερα στο App Store.


Το TomTom Map Share επιτρέπει στους χρήστες του iPhone να κάνουν άμεσα αλλαγές στους χάρτες τους και να επωφεληθούν από δωρεάν ενημερώσεις χάρτη, που έχουν επιβεβαιωθεί από την TomTom, και προέρχονται από την κοινότητα χρηστών της TomTom κάθε μέρα. Οι χρήστες της εφαρμογής θα μπορούν να διορθώνουν τα ονόματα των δρόμων, την κατεύθυνση και τα εμπόδια σε αυτούς, απευθείας στους χάρτες τους και να μοιράζονται τις αλλαγές με την κοινότητα χρηστών της TomTom.


MapShare_menu_download_ENH εφαρμογή της TomTom για το iPhone ελέγχει για επιβεβαιωμένες από την TomTom ενημερώσεις χάρτη που περιλαμβάνουν περιορισμούς στις στροφές, αλλαγές στα όρια ταχύτητας και στις διασταυρώσεις αυτόματα κάθε βδομάδα ή κατ’ απαίτηση, όσο συχνά επιλέγουν οι χρήστες. Με την τεχνολογία Map Share, οι χρήστες της εφαρμογής μπορούν να έχουν πάντα τους πιο ενημερωμένους χάρτες μεταξύ του χρονικού διαστήματος που μεσολαβεί ανάμεσα σε 2 εκδόσεις του χάρτη.


Διαθεσιμότητα και τιμή
Η εφαρμογή TomTom για το iPhone είναι διαθέσιμη για αγορά μέσω του App Store. Η εφαρμογή της TomTom με χάρτη Ελλάδας μόνο ή χάρτες Ευρώπης είναι διαθέσιμη σήμερα για τους χρήστες του iPhone 4, του iPhone 3GS, του iPhone 3G και του iPod touch τρίτης γενιάς στο http://www.tomtom.com/tomtom-app, στην ειδική τιμή των €39.99 και €79,99 αντίστοιχα. Η εφαρμογή της TomTom για το iPhone τρέχει σε iOS 3 και σε iOS4, ωστόσο οι χρήστες θα πρέπει να αναβαθμίσουν σε iOS 4, για να μπορούν να αξιοποιήσουν στο έπακρο τα χαρακτηριστικά της εφαρμογής.