H Sony Ericsson έδωσε δυναμικό παρόν στην συνέντευξη τύπου του MTV που πλέον εκπέμπει και στην Ελλάδα.

MTV Sony EricssonΗ Sony Ericsson μοιράστηκε με τους παρευρισκόμενους μοναδικές μουσικές εμπειρίες, όπως το να αναγνωρίζουν άμεσα το τραγούδι που ακούνε από το κινητό τους με το TrackIDTM, να επιλέγουν τα κομμάτια που θα ακούσουν ανάλογα με τη διάθεσή τους με το SensMe™ και να αλλάζουν το τραγούδι που ακούνε με μια κίνηση του χεριού με το Shake control.

Η Sony Ericsson ήταν η πρώτη εταιρεία που αναγνώρισε την ανάγκη των καταναλωτών να έχουν την αγαπημένη τους μουσική παντού και πάντα μαζί τους, και την κάλυψε λανσάροντας πριν από 3 χρόνια το πρώτο WALKMAN® κινητό. Από τότε μέχρι τώρα έχει διαδώσει τη μαγεία της μουσικής ακόμα περισσότερο εμπλουτίζοντας την γκάμα προιόντων της, όπως με τα νέα W595 και W902 που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά σε λίγες μέρες.

Με κύριο στόχο να προσφέρει ολοκληρωμένες εμπειρίες στους καταναλωτές της, υποστηρίζει όλες τις ενέργειες που εκπέμπουν πρωτοπορία και καλωσορίζει το MTV, το παγκόσμιο μουσικό κανάλι, στην Ελλάδα.

Η Χαρά Νταλέκου, Head of Marketing της Sony Ericsson Ελλάδας δήλωσε, “Η Sony Ericsson πρώτη διέδωσε τη μαγεία της μουσικής μέσα από τα κινητά της τηλέφωνα, αναγνωρίζοντας την ανάγκη όλων να έχουν μαζί τους τα αγαπημένα τους τραγούδια κάθε στιγμή, όπου και αν βρίσκονται. Το πάθος της Sony Ericsson για τη μουσική δυναμώνει χρόνο με το χρόνο και εκφράζεται όχι μόνο μέσα από την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων, αλλά και την υποστήριξη κάθε ενέργειας που υπόσχεται μια ολοκληρωμένη, μοναδική φρέσκια μουσική εμπειρία. Μέσα στο πλαίσιο αυτό, η Sony Ericsson διατηρεί μια μακροχρόνια συνεργασία με το MTV διεθνώς, αναγνωρίζοντας το ως το παγκόσμιο μουσικό κανάλι που πρωτοπορεί και εκπλήσσει διαρκώς. Η Sony Ericsson καλωσορίζει το MTV και στην Ελλάδα, ενώνει τις δυνάμεις της μαζί του, και υπόσχεται περισσότερες μουσικές εμπειρίες σε όλους”