Η HP βελτιώνει τις επιδόσεις και μειώνει τα κόστη με υπηρεσίες υποστήριξης για Virtualized Περιβάλλοντα Server.


hp logo 2010Η HP παρουσιάζει μια ολοκληρωμένη λύση υποστήριξης που επιτρέπει στις επιχειρήσεις που αξιοποιούν κρίσιμες επιχειρησιακές εφαρμογές σε virtualized servers HP ProLiant να βελτιώσουν τις επιδόσεις και τη διαθεσιμότητα, μειώνοντας παράλληλα το κόστος και την πολυπλοκότητα.


Το νέο χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών HP Critical Advantage προσφέρει στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να υποστηρίξουν και να διατηρήσουν την εύρυθμη λειτουργία των κρίσιμων virtualized περιβαλλόντων. Με τις νέες υπηρεσίες, τα στελέχη πληροφορικής μπορούν να επικεντρωθούν στην επίλυση των προβλημάτων και στη βελτίωση των διαδικασιών, γεγονός που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να ανακατανείμουν τους πόρους και να ενισχύσουν την καινοτομία.


Μια καινοτόμος προσέγγιση για τη μείωση του ρίσκου και τη διεύρυνση των επιλογών των πελατών
Το πακέτο υπηρεσιών HP Critical Advantage είναι η πρώτη ολοκληρωμένη υποστηρικτική υπηρεσία για κρίσιμες επιχειρησιακές εφαρμογές που λειτουργούν σε virtualized x86 περιβάλλοντα. Όσο αναπτύσσεται η τάση υλοποίησης εφαρμογών σε virtualized x86 servers, τόσο μεγαλώνει και η ανάγκη των επιχειρήσεων να αποφύγουν απρόοπτες περιπτώσεις διακοπής λειτουργίας, αλλά και να βελτιώσουν σημαντικά τις επιδόσεις τους.


Οι υπηρεσίες HP Critical Advantage διατηρούν την εύρυθμη λειτουργία των συστημάτων, προσφέροντας υποστήριξη ανάλογη με τις ανάγκες και τους προϋπολογισμούς των επιχειρήσεων. Το νέο χαρτοφυλάκιο περιλαμβάνει:
– Την υπηρεσία HP Global Mission Critical Solution Center, η οποία μειώνει τη συχνότητα και τη διάρκεια διακοπών λειτουργίας, προσφέροντας άμεση αντενεργή υποστήριξη και δυνατότητες επίλυσης προβλημάτων για περίπλοκα περιβάλλοντα που είναι κρίσιμα για τη λειτουργία των επιχειρήσεων.
– Ένα πακέτο προληπτικών υπηρεσιών που βασίζονται σε βέλτιστες πρακτικές σχετικές με τη διαχείριση αλλαγών και τη βελτίωση των διαδικασιών. Οι υπηρεσίες αυτές βοηθούν στην αποφυγή απρόοπτων διακοπών λειτουργίας, καθώς επιτρέπουν την αναγνώριση πηγών ρίσκου.
– Ένα ευέλικτο σύστημα credits που προσφέρει στις επιχειρήσεις τη γκάμα υπηρεσιών που ταιριάζει ακριβώς στις ανάγκες τους. Τα credits συγκεντρώνονται με βάση τον αριθμό υπηρεσιών HP Critical Advantage που επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν οι πελάτες.


Στο χαρτοφυλάκιο HP Critical Advantage περιλαμβάνεται και η οικογένεια υπηρεσιών Flexible Proactive Services, στις οποίες συγκαταλέγονται:
– Η υπηρεσία Performance & Capacity Analysis for Virtual Environments, η οποία διευκολύνει τις επιχειρήσεις στον καθορισμό των δυνατοτήτων μια λύσης virtualization, έτσι ώστε οι επιδόσεις των συστημάτων να αντιστοιχούν ακριβώς στις ανάγκες τους.
– Η υπηρεσία Virtualization Readiness Workshop for Critical Applications, η οποία συμβάλλει στο σχεδιασμό και την αξιολόγηση των υποδομών, βοηθώντας τις επιχειρήσεις να αποκομίσουν ταχύτερα τα οφέλη του virtualization, μειώνοντας παράλληλα το πιθανό ρίσκο.
– Η υπηρεσία Availability Analysis in Virtual Environments, η οποία βοηθά στην ενίσχυση της αποδοτικότητας και διασφαλίζει τη διαθεσιμότητα των πληροφοριακών συστημάτων, βελτιστοποιώντας τα εικονικά περιβάλλοντα.


Διαθεσιμότητα
Το χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών HP Critical Advantage είναι διαθέσιμο μέσω της HP Technology Services. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα: www.hp.com/services/criticaladvantage.