Άλλαξε η ημερομηνία διεξαγωγής της πρώτης έκθεσης για τους τεχνικούς δικτύων IP expo 2011.


ip horizontal logo smallΟι νέες ημερομηνίες διεξαγωγής είναι: 26-27 Φεβρουαρίου 2011 στο Ζάππειο Μέγαρο. Σκοπός της διοργάνωσης είναι η παρουσίαση από τις εταιρείες όλων των δυνατοτήτων σε hardware & software που διασφαλίζουν απρόσκοπτη και ταχεία διάβαση στις λεωφόρους των πληροφοριών.


Το Συνέδριο:
1η ημέρα
Από πού πάνε για το μέλλον;
Γενική ενημέρωση για τα νέα δίκτυα υψηλών ταχυτήτων, ενσύρματα και ασύρματα, τα οποία ήδη αναπτύσσονται βασισμένα σε τεχνολογίες ΙP και LTE – Οι τάσεις που επικρατούν στην αγορά – Ο οδικός άξονας για την υλοποίηση των νέων υποδομών – Τα νέα μοντέλα χρήσης (αγορά vs. ενοικίαση) – FTTH και VDSL: σημεία σύγκλισης και απόκλισης – υπάρχει και τρίτος δρόμος;- Οι προοπτικές αποδοχής της νέας πραγματικότητας από τους χρήστες.


2η ημέρα
Να κάνουμε περισσότερα με λιγότερα…
Η ωρίμανση των τεχνολογιών και η προσπάθεια εξοικονόμησης πόρων καλά κρατεί – Teleconference: κερδίζει ολοένα περισσότερο έδαφος – «Πράσινη» ανάπτυξη και «έξυπνα» δίκτυα – Λύσεις υπάρχουν… εμείς, όμως, τις βλέπουμε; – Δικτυακό «νέφος» και Internet των Αντικειμένων: η νέα πραγματικότητα – Η εποχή της εικονικοποίησης αποφέρει καρπούς – Unified Communications: η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα, στις τηλεπικοινωνίες.


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.ipexpo.gr.