H εταιρεία Kalypso σε συνεργασία με τo Lesta Studio ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Elements of War για PC.


elements of warTo Elements of War είναι ένα RTS παιχνίδι τοποθετημένο σε ένα όχι τόσο μακρινό μέλλον, το οποίο εστιάζει στην επιβίωση της ανθρωπότητας μετά την παγκόσμια κατάρρευση του κλίματος, η οποία προκλήθηκε ύστερα από ένα μυστικό στρατιωτικό πείραμα.


Οι παίκτες θα αγωνιστούν στις ΗΠΑ σε αυτόν τον φουτουριστικό τίτλο ελέγχοντας δεκάδες μονάδες στρατού και χρησιμοποιώντας τα στοιχεία της φύσης όπως ανεμοστρόβιλους, τυφώνες, σεισμούς, καταρρακτώδεις βροχές και πολλά άλλα καιρικά φαινόμενα για να νικήσουν τους εχθρούς


Χαρακτηριστικά:
elements pc-3 διαφορετικοί στρατοί: “Ravens” (ο στρατός των ΗΠΑ),“EEB” (o στρατός της Ευρώπης ) “Patriots” (παραστρατιωτική δύναμη)
-Έλεγχος του καιρού: 6 διαφορετικές καιρικές συνθήκες οι οποίες χρησιμεύουν, ώστε ο παίχτης να καταστρέψει τους εχθρούς.
-Όπλα και μονάδες: Πάνω από 40 μονάδες και όπλα από τον Αμερικάνικο, Ρώσικο, και Ευρωπαϊκό στρατό.
– Εντυπωσιακό πεδίο μάχης: Εξαιρετικά και λεπτομερή γραφικά, ρεαλιστικές καταστροφές, μέσα σε ένα εντυπωσιακό πεδίο μάχης.
– Multiplayer: Ο παίχτης παίρνει τον έλεγχο είτε του Αμερικάνικου στρατού είτε του Ρώσικου.


Το Elements of War αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο 2011. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site www.kalypsomedia.com


Δείτε παρακάτω ένα gameplay trailer του παιχνιδιού: