Ενισχυμένη αρχιτεκτονική DirectX 11, ποιότητα εικόνας, AMD Eyefinity multi-display και 2GB μνήμη γραφικών.


HD6950Η AMD ανακοίνωσε τη διάθεση της νέας σειράς γραφικών AMD Radeon HD 6900 που αποτελεί την ιδανική επιλογή για τους πιο ενθουσιώδεις και απαιτητικούς gamers. Η νέα σειρά AMD Radeon HD 6900 διαθέτει τη βελτιωμένη δεύτερης γενιάς αρχιτεκτονική Microsoft DirectX 11, για αξεπέραστη απόδοση, προηγμένη ποιότητα εικόνας, καθώς και την AMD PowerTune την καινοτόμο τεχνολογία διαχείρισης ισχύος, που προσαρμόζει την ισχύ κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.


Με την ευέλικτη και οικονομικά αποδοτική τεχνολογία πολλαπλών οθονών AMD Eyefinity, καθώς και με την τεχνολογία AMD HD3D για 3D ψυχαγωγία, οι νέες κάρτες γραφικών AMD Radeon HD 6970 και AMD Radeon HD 6950 προσφέρουν την απόλυτη οπτική εμπειρία: The Ultimate Visual Experience.


Αποδοτική Αρχιτεκτονική
Με τη σειρά καρτών γραφικών AMD Radeon HD 6900, η AMD έχει ενισχύσει περαιτέρω την αποδοτικότητα της GPU, πραγματοποιώντας 10% βελτίωση στην απόδοση/mm2. Η AMD Radeon HD 6900 παρέχει μια εξαιρετικά ομαλή και αποτελεσματική εμπειρία computing, επιτρέποντας στους gamers να απολαύσουν την απαράμιλλη ποιότητα εικόνας.


Νέα AMD PowerTune τεχνολογία
HD6970Σχεδιασμένη με έξυπνα χαρακτηριστικά καλύτερης διαχείρισης της ισχύος στα οποία συμπεριλαμβάνεται βελτιωμένο περίβλημα ισχύος, η σειρά AMD Radeon™ HD 6900 προσαρμόζει αυτόματα την ισχύ της GPU, επιτρέποντας στους παίκτες προηγμένη απόδοση .


Για τους gamers που επιζητούν να μετακινηθούν σε μία λύση γραφικών συμβατή με DirectX 11 η καταλληλότερη στιγμή είναι τώρα. Η ώρα για αναβάθμιση έφθασε με την AMD Radeon HD 6970 που προσφέρει μέχρι και 2,5 φορές πιο ενισχυμένες επιδόσεις από τα παιχνίδια του 2008, που διέθεταν ανάλογου επιπέδου λύσεις γραφικών.


Intelligent tessellation
Η σειρά γραφικών AMD Radeon HD 6900 διαθέτει dual 8th generation tessellation units, προσφέροντας έως και 2,9 φορές μεγαλύτερες επιδόσεις σε σύγκριση με την κάρτα γραφικών ATI Radeon HD 5870.


Αυξημένη μνήμη για καλύτερη ποιότητα εικόνας
Με 2GB video memory, οι gamers μπορούν να απολαύσουν υψηλής ποιότητας γραφικά χωρίς να χρειάζεται να αυξήσουν το memory footprint, ακόμη και σε ακραίες αναλύσεις. Οι κάρτες γραφικών AMD Radeon HD 6900 προσφέρουν μια μοναδική λύση υψηλής απόδοσης για πιο ρεαλιστική οπτική εμπειρία. Το DirectX 11 έχει γίνει γρήγορα το νέο πρότυπο για τα παιχνίδια PC και η πλειονότητα των προγραμματιστών επιλέγει την ανάπτυξη DirectX 11 παιχνιδιών σε κάρτες γραφικών AMD Radeon.


Επίσης, εκτός από DirectX 11 παιχνίδια, η σειρά AMD Radeon HD 6900 προσφέρει εξαιρετική εμπειρία παιχνιδιού σε DirectX 9, DirectX 10, DirectX 10.1 και OpenGL.


Προηγμένη εμπειρία Gaming με τεχνολογία AMD Eyefinity
Βελτιωμένη ποιότητα εικόνας: Ενισχυμένα anti-aliasing χαρακτηριστικά που προσφέρουν βελτιωμένη ποιότητα εικόνας και βελτιωμένα οπτικά χαρακτηριστικά ποιότητας για πιο ρεαλιστικό παιχνίδι. Τα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν το Enhanced Quality Anti-Aliasing (EQAA), το οποίο χρησιμοποιεί μια νέα τεχνική για να συμβάλει στη βελτίωση της οπτικής ποιότητας, καθώς και το Morphological Anti-Aliasing (MLAA), συμβατό με οποιοδήποτε DirectX 9, DirectX 10 ή DirectX 11, για βελτιωμένο ανισότροπο φιλτράρισμα.


Απλό, ευέλικτο, προσιτό multi-display computing με τεχνολογία AMD Eyefinity: Η τεχνολογία AMD Eyefinity εξακολουθεί να αποτελεί την πιο προσιτή λύση πολλαπλών οθονών, προσφέροντας απίστευτη συμβατότητα οθονών και παραμετροποιήσεων.
Η AMD συνεχίζει την ηγετική θέση στον κλάδο του multi-display computing: Η σειρά καρτών γραφικών AMD Radeon 6900 προσφέρουν υποστήριξη τόσο για DisplayPort 1.2 και HDMI 1.4a, με απίστευτες επιλογές ρύθμισης πολλαπλών οθονών, ευελιξία στην επιλογή της οθόνης, και νέα χαρακτηριστικά DisplayPort audio.
3D επιλογές διασκέδασης με την τεχνολογία AMD HD3D: Η AMD συνεχίζει να προσφέρει μια ευρεία και οικονομικά προσιτή επιλογή 3D λύσεων με τις κάρτες γραφικών AMD Radeon HD 6900, οι οποίες διαθέτουν τεχνολογία AMD HD3D, που υποστηρίζεται από open 3D initiative για stereo 3D gaming και ταινίες.


AMD Accelerated Parallel Processing
Η τεχνολογία αυτή προσφέρει βελτιωμένες επιδόσεις και νέα χαρακτηριστικά στα τοπ media, εφαρμογές ψυχαγωγίας και παραγωγικότητας.
Βελτιωμένη ποιότητα βίντεο: Η σειρά καρτών γραφικών AMD Radeon 6900 διαθέτει Unified Video Decoder 3 (UVD3), ένα dedicated video playback accelerator που βοηθά τους χρήστες να αξιοποιήσουν στο έπακρο τα HD βίντεο, τα online video και τα Blu-ray 3D, απολαμβάνοντας βελτιωμένη ποιότητα βίντεο, όπως advanced post-processing and scaling, βελτίωση δυναμικής αντίθεσης, διόρθωση χρώματος και άλλα.
Εκτενής υποστήριξη των προτύπων βιομηχανίας: Η σειρά καρτών γραφικών AMD Radeon 6900 υποστηρίζουν πλήρως τα DirectCompute και OpenCL.