Από τις αρχές Δεκεμβρίου, βρίσκεται στον «αέρα» η αναβαθμισμένη έκδοση της fmvoice.gr, έπειτα από μεγάλη επένδυση.


fmvoiceΤο έργο της αναβάθμισης έγινε σε συνεργασία με την ATCOM, η οποία έθεσε στη διάθεση της www.fmvoice.gr τους καλύτερους και πιο έμπειρους συνεργάτες της, για να προκύψει το αποτέλεσμα που ο χρήστης μπορεί να δει στις οθόνες του υπολογιστή του. Έως τώρα, η νέα εμφάνιση και οι ανανεωμένες δυνατότητες της ιστοσελίδας μας έχουν αποσπάσει τα καλύτερα σχόλια των φίλων και συνεργατών της www.fmvoice.gr, παρά το γεγονός ότι ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες αναβάθμισης και δεν έχουν ενεργοποιηθεί όλες οι δυνατότητες του νέου «εργαλείου», κάτι που θα γίνει σταδιακά, το επόμενο διάστημα.


Επιπλέον, από τις αρχές Νοεμβρίου, το ραδιοφωνικό πρόγραμμα της www.fmvoice.gr ανανεώθηκε και περιλαμβάνει περισσότερες εκπομπές, με νέους και παλαιούς συνεργάτες και με στόχο να παρέχει ολοκληρωμένη και δυναμική ενημέρωση, στις πιο παραγωγικές ώρες της ημέρας. Έτσι, το ραδιοφωνικό πρόγραμμα της www.fmvoice.gr ξεκινά πλέον στις 10 το πρωί, με την εκπομπή “fmvoice! Καλημέρα” και με τους… συνήθεις ύποπτους της οικονομικής και χρηματιστηριακής ενημέρωσης, τον Νίκο Μανεσιώτη και τον Κώστα Ψωμιάδη.


Ακολουθούν οι πρωινές εκπομπές οικονομικής και κλαδικής ενημέρωσης (από 11 π.μ. έως 13 μ.μ.), ενώ στη συνέχεια ο Κωστής Τσουπαρόπουλος και το δημοσιογραφικό επιτελείο της ιστοσελίδας προσφέρουν άμεση και έγκυρη ενημέρωση για τις πολιτικές, κοινωνικές και οικονομικές εξελίξεις στην εκπομπή «Fmvoice, Magazino» (καθημερινά από 1:00 έως 3:00 μ.μ.).


Η οικονομική ενημέρωση συνεχίζεται στη ζώνη από τις 3 έως τις 4 μ.μ. και το καθημερινό πρόγραμμα ολοκληρώνεται στις 5 μ.μ. με την καθιερωμένη «Βόλτα στη Σοφοκλέους», από τον «Καλό και τον Κακό…».


Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι συντελεστές του ραδιοφώνου, στην ιστοσελίδα (κατηγορία FMVOICE, ενότητα «Πρόγραμμα»).