Πάνω από ένα εκατομμύριο Downloads σημείωσε το Kaspersky Mobile Security 9 στον πρώτο μήνα διάθεσης στο Ovi Store.


kasperskyΠάνω από ένα εκατομμύριο αντίγραφα της λύσης Kaspersky Mobile Security 9 έχουν διατεθεί μέσω του Ovi Store, μόλις ένα μήνα έπειτα από την έναρξη των πωλήσεων του προϊόντος στην online πλατφόρμα της Nokia.


Οι επισκέπτες του Ovi Store έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τη λύση Kaspersky Mobile Security 9 πριν προχωρήσουν στην αγορά της. Η λύση της Kaspersky Lab μπορεί να βρεθεί στον τομέα με τα προτεινόμενα (“Recommended”) προϊόντα του online καταστήματος της Nokia. Όσοι χρησιμοποιούν ήδη τη λύση μπορούν να ανανεώσουν την άδεια χρήσης τους ή να ενημερώσουν τη λύση απευθείας από το Ovi Store. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να αγοράσουν έναν κωδικό ενεργοποίησης του προϊόντος.


Kaspersky Mobile Security 9Χρήστες από περισσότερες από 200 χώρες έχουν χρησιμοποιήσει το Ovi Store για να κατεβάσουν το Kaspersky Mobile Security 9 στα Nokia smartphones τους. Τα περισσότερα downloads έχουν καταγραφεί στην Ινδία, όπου περισσότεροι από 264.000 χρήστες έχουν επιλέξει τη λύση της Kaspersky Lab για την προστασία των πληροφοριών που ανταλλάζουν μέσω του smartphone τους. Η Ρωσία, η Σαουδική Αραβία, η Τουρκία και το Βιετνάμ ακολουθούν την Ινδία στην άτυπη κατάταξη των χωρών με τα περισσότερα downloads. Συνολικά, πάνω από 239.000 downloads της λύσης έχουν γίνει από τις παραπάνω τέσσερις χώρες. Σημειώνεται ότι πάνω από 3.300 Έλληνες χρήστες έχουν επιλέξει το Ovi Store της Nokia για να κατεβάσουν τη λύση Kaspersky Mobile Security 9 στα smartphones τους, γεγονός που φέρνει την Ελλάδα στην 52η θέση της σχετικής κατάταξης.


Το Kaspersky Mobile Security 9 διατίθεται για όλα τα Nokia smartphones με λειτουργικά συστήματα Symbian, στην Αγγλική, τη Γαλλική, τη Γερμανική, την Ισπανική και τη Ρώσικη γλώσσα. Πρόσφατα, η Kaspersky Lab ενημέρωσε την κορυφαία της λύση, ώστε να υποστηρίζονται συσκευές με λειτουργικό σύστημα Symbian^3, το οποίο διατίθεται στα τελευταία smartphones της Nokia, συμπεριλαμβανομένων των Nokia N8 και Nokia C7. Έτσι, ακόμη και οι χρήστες των νεότερων συσκευών της Nokia μπορούν να απολαύσουν τα οφέλη που προσφέρει η λύση Kaspersky Mobile Security 9.