Ο διάσημος κακός Darth Vader και ο σοφός δάσκαλος Yoda δανείζουν την φωνή τους στην TomTom.


TomTom_Star_Wars_XL2_screenΣε συνεργασία με την Lucasfilm Ltd. και την VoiceSkins.com, η TomTom φέρνει τις αυθεντικές φωνές του Star Wars στις συσκευές πλοήγησης TomTom για πρώτη φορά. Μέχρι και τις 31 Ιανουαρίου 2010 αγοράζοντας ένα XL έκδοση 2 με το αντίστοιχο αυτοκόλλητο θα έχετε την δυνατότητα να αποκτήσετε δωρεάν τις φωνές τις φωνές του Darth Vader και του Yoda.


Οι δύο μεγάλοι αντίπαλοι μετατρέπονται σε άριστους ξεναγούς, συντροφεύοντας τους οδηγούς όχι σε ένα διαγαλαξιακό ταξίδι, αλλά στις καθημερινές διαδρομές στην πόλη – οι οποίες συχνά είναι το ίδιο δύσκολες. Στη μια περίπτωση η σκοτεινή και απειλητική φωνή του Darth Vader, ενώ στην άλλη η διασκεδαστική φωνή του μεγάλου Yoda με την ιδιαιτερότητα της ροής του λόγου του.


TomTom_StarWars_XL2«Είμαστε ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε αυτές τις αποκλειστικές φωνές των ηρώων του Star Wars στους πελάτες μας, διαθέσιμες μόνο στις συσκευές TomTom αναφέρει ο Alain Pakiry, Senior Vice President, Marketing της TomTom. «Όλοι οι φανατικοί φίλοι του Star Wars παγκοσμίως μπορούν πλέον να συνδυάσουν το πάθος τους για το θρυλικό έπος του George Lucas με την αγάπη τους για την οδήγηση, κάνοντάς την ακόμα πιο προσωπική και διασκεδαστική».


Η απειλητική φωνή του Darth Vader και ο χαρακτηριστικός τρόπος που αναπνέει προσθέτουν μια συγκλονιστική διάσταση στις οδηγίες των συσκευών πλοήγησης TomTom. Με ενσωμάτωση διαλόγων εμπνευσμένων από τις αυθεντικές ταινίες, ο Darth Vader σας καθοδηγεί με φράσεις όπως: “Bear left, to the dark side. Then in 200 yards you have reached your destination. The Force is with you, but you are not a Jedi yet”.


Η φωνή του Darth Vader περιλαμβάνει επίσης αυθεντικά ηχητικά εφέ από τις κλασσικές ταινίες, όπως ο ήχος του αστρόσπαθου και ο ήχος των πολεμικών σκαφών TIE fighter που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση. Η αξέχαστη μουσική του John Williams: Imperial March, έχει ενσωματωθεί σε ορισμένα σημεία της καθοδήγησης. Με τέτοιους ακουστικούς πειρασμούς, ο Darth Vader αναμένεται να οδηγήσει όλους τους οδηγούς στη… σκοτεινή πλευρά.


Οι πελάτες της TomTom θα μπορούν να αποκτήσουν επίσης δωρεάν διάφορους αυθεντικούς προειδοποιητικούς ήχους με την φωνή του Darth Vader, μαζί με δωρεάν αντίστοιχη αρχική εικόνα για τη συσκευή τους και σύμβολο Lord Vader για τον χάρτη τους. Οι φωνές είναι διαθέσιμες στα Αγγλικά.


Δείτε παρακάτω τα promo videos από τη διαδικασία ηχογράφησης του Darth Vader και του Yoda που έδωσε η Tom Tom στη διασημότητα:




Οι φωνές του Darth Vader και του Yoda είναι διαθέσιμες σε συνδυασμό με το TomTom XL έκδοση 2 με χάρτες Ελλάδας και Ευρώπης στις τιμές των €139,99 και €159,99 αντίστοιχα.