Η οικογένεια netbook της Toshiba εμπλουτίζεται με το NB520 με Harman/Kardon speakers και το μίνι NB500.


toshiba nb520Η Toshiba παρουσίασε δύο νέα μοντέλα στην οικογένεια netbook: το μίνι NB500 και το μίνι NB520, κατάλληλα για χρήστες που επιθυμούν ένα λεπτό και κομψό netbook με ενσωματωμένα χαρακτηριστικά ήχου. Το μίνι NB520 είναι το πρώτο netbook στον κόσμο με ενσωματωμένα speakers της Harman/Kardon® για μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης με ζωντανό ήχο. Τα μίνι NB500 και NB520 θα είναι διαθέσιμα το πρώτο τρίμηνο του 2011 σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική.


Παρά το μικροσκοπικό του μέγεθος, το NB520 είναι μια ισχυρή πηγή ήχου με 2 watt Harman/Kardon® stereo ηχεία, που προσφέρουν ένταση και ποιότητα ήχου πρωτόγνωρη για netbooks. Υποστηρίζουν Dolby® Advanced Audio για να προσφέρουν φυσική ποιότητα ήχου ενώ ακούτε μουσική ή παρακολουθείτε video σε HD ποιότητα (720p) στο netbook.


Η λειτουργία Sleep and Music επιτρέπει σε καταναλωτές να αποθηκεύουν την αγαπημένη τους μουσική σε MP3 player για να συνδέσουν το gadget στο netbook και να ακούσουν μουσική από τα μικρόφωνα χωρίς να χρειάζεται να ανοίξουν το PC τους.


NB500
Όντας το δεύτερο μέλος στην οικογένεια netbook της Toshiba, το μίνι NB500 απευθύνεται σε χρήστες που επιθυμούν μια λεπτή, κομψή φορητή συσκευή με βασικά χαρακτηριστικά σε πολύ ανταγωνιστική τιμή. Το μίνι NB500 είναι ένα από τα πιο μικρά και κομψά netbooks στην αγορά με επεξεργαστή Intel Atom.


Toshiba NB500Ενώ το μίνι NB500 και το μίνι NB520 με τη λαμπερή μεταλλική εμφάνιση είναι ελκυστικά στην όραση, η αίσθηση της χρήσης τους είναι ευχάριστη στην αφή. Προσφέρει την επιλογή πέντε χρωμάτων – μπλε, καφέ, lime πράσινο, τυρκουάζ, και πορτοκαλί – και δίνει στους καταναλωτές τη δυνατότητα να εκφράσουν την προσωπικότητά τους. Το μίνι NB500 κυκλοφορεί επίσης σε μαύρο χρώμα.


Το Music Place της 7Digital προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε έναν από τους πληρέστερους μουσικούς καταλόγους. Οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν τα μουσικά κομμάτια που έχουν αγοράσει και να τα αποθηκεύσουν στο PC ή να τα αποθηκεύσουν σε έναν προσωπικό αποθηκευτικό χώρο και να συγχρονίσουν τις συνδεδεμένες συσκευές τους μέσω internet. Με αυτόν τον μοντέρνο τρόπο μπορούν να απολαμβάνουν περιεχόμενο οπουδήποτε και οποτεδήποτε.