Διακρίσεις του ανεξάρτητου οργανισμού BERTL για τον εκτυπωτή Xerox 6622 και τρία ακόμη προϊόντα Xerox της ίδιας κατηγορίας.


Xerox 6622

Xerox 6622

Την κορυφαία διάκριση του «εξαιρετικού προϊόντος» (“exceptional product”) έλαβε πρόσφατα η νέα λύση Xerox Wide Format 6622™, που αξιολογήθηκε από τον ανεξάρτητο οργανισμό BERTL με πέντε αστέρια. Κορυφαίες διακρίσεις έλαβαν και άλλα τρία προϊόντα της Xerox, τα Xerox® 6604/ 6605 και Xerox® 6279, καθώς και το σύστημα FreeFlow® Accxes® Controller.


Ο Xerox Wide Format 6622™ είναι ένα ασπρόμαυρο ψηφιακό σύστημα μεγάλων διαστάσεων, που εκτυπώνει, αντιγράφει και σκανάρει και αποτελεί την ιδανική επιλογή τόσο για τους παρόχους υπηρεσιών γραφικής επικοινωνίας όσο και για τα τμήματα κατασκευαστικών και αρχιτεκτονικών εταιρειών που είναι υπεύθυνα για την αναπαραγωγή γραφικών σχεδίων, καθώς προσφέρει υψηλής ποιότητας και ακρίβειας εκτυπώσεις σε μεγάλες ταχύτητες.


Εκτυπώνει 22 σελίδες Α1 το λεπτό και προσφέρει επιλογές για εκτύπωση στα 600 x 1800 dpi και σάρωση στα 600 x 600 dpi. Ένας ενσωματωμένος έγχρωμος scanner μπορεί να βελτιώσει τα αντίγραφα φθαρμένων πρωτότυπων εγγράφων, ενώ η έγχρωμη οθόνη αφής επιτρέπει στο χρήστη να δει τις σελίδες που σαρώθηκαν πριν από την εκτύπωσή τους, διασφαλίζοντας έτσι την ποιότητα και αποφεύγοντας τα λάθη.


Xerox 6279

Xerox 6279

Επιπλέον, ο εκτυπωτής είναι εξοπλισμένος με το κορυφαίο στον κλάδο σύστημα FreeFlow® Accxes® Controller της Xerox, το οποίο επίσης τιμήθηκε με το βραβείο BERTL Best (“Most Innovative Wide Format Printing Controller”). Η τεχνολογία Xerox FreeFlow® Accxes® Controller, που είναι κοινή σε όλες τις λύσεις μεγάλων διαστάσεων CAD της Xerox, προσφέρει επεξεργασία αρχείων CAD σε υψηλή ταχύτητα και λειτουργία αντιγραφής με τη χρήση μιας μεγάλης οθόνης αφής, που χρησιμεύει ως επιφάνεια διασύνδεσης με το χρήστη.


Εκτός από τον Xerox Wide Format 6622™ και το Xerox FreeFlow® Accxes® Controller, δύο ακόμη προϊόντα μεγάλων διαστάσεων της Xerox τιμήθηκαν πρόσφατα από το ανεξάρτητο εργαστήριο δοκιμών. Πρόκειται για τα:


Xerox® 6604/ 6605: Απέσπασε το βραβείο BERTL Best (“Outstanding Low Volume Single Monochrome Footprint Solution”) και αξιολογήθηκε ως «εξαιρετικό προϊόν» (“exceptional product”) με πέντε αστέρια. Συνιστά μία οικονομική επιλογή για την παραγωγή ασπρόμαυρων εγγράφων τόσο από αρχιτεκτονικά γραφεία και τεχνικές/ κατασκευαστικές εταιρείες αλλά και από επαγγελματίες παρόχους εκτυπώσεων.


Xerox 6605

Xerox 6605

Xerox® 6279: Απέσπασε το βραβείο BERTL Best (“Outstanding Mid Volume Single Monochrome Footprint Solution”) και αξιολογήθηκε ως «εξαιρετικό προϊόν» (“exceptional product”) με πέντε αστέρια. Είναι ένας ασπρόμαυρος ψηφιακός εκτυπωτής της μεσαίας κατηγορίας, που επιπλέον σκανάρει και παράγει φωτοαντίγραφα, ενώ παρέχει υψηλή ποιότητα εικόνας. Ο Xerox Wide Format 6279 ξεχωρίζει επίσης για τη μεγάλη του ταχύτητα και το χαμηλό κόστος λειτουργίας και συντήρησής του, ενώ είναι αρκετά ευέλικτος ώστε να ταιριάζει σε πολλά διαφορετικά περιβάλλοντα (από εμπορικά καταστήματα εκτυπώσεων μέχρι αρχιτεκτονικά γραφεία και κατασκευαστικές εταιρείες).