Η Infolex, επίσηµος αντιπρόσωπος της Lexmark, διοργάνωσε τη Δευτέρα 6 Δεκεµβρίου την παρουσίαση Output Optimization Services στο Νέο Μουσείο της Ακρόπολης.


lexmark

lexmark

Η παρουσίαση έγινε από τον κ. Mitri Roufka, Research Director of Imaging & Hardcopy Peripherals της IDC. Μεταξύ άλλων, ο κ. Mitri Roufka τόνισε τα εξής: “Η διαχείριση ενός εγγράφου κοστίζει 9 φορές περισσότερο από την παραγωγή του. Οι υπηρεσίες Managed Print Services (MPS) επιφέρουν εξοικονόµηση 20-30% στο συνολικό κόστος διαχείρισης. Οι βασικοί λόγοι για την υιοθέτηση υπηρεσιών MPS είναι το κόστος, η παραγωγικότητα, η ασφάλεια, η προστασία περιβάλλοντος και η βελτίωση διαδικασιών διαχείρισης εγγράφων”.


Η Lexmark αποτελεί την ταχύτερα αναπτυσσόµενη εταιρία παγκοσµίως:
1. στην παροχή υπηρεσιών MPS, 80% αύξηση το 2009 σε σχέση µε το 2008 (10% αύξηση συνολικής αγοράς)
2. στην αγορά των laser πολυµηχανηµάτων, 70% αύξηση το 3ο τρίµηνο 2010,σε σχέση µε το αντίστοιχο του 2009 (35% αύξηση συνολικής αγοράς).


Η IDC αξιολογεί τη Lexmark, σε ότι αφορά τη στρατηγική της, ως εταιρία µε όραµα (visionary brand) στο χώρο των υπηρεσιών διαχείρισης εγγράφων.


Μετά την παρουσίαση, οι καλεσµένοι είχαν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στο νέο µουσείο της Ακρόπολης και να θαυµάσουν τα µνηµεία και τα ανεκτίµητα έργα της αρχαιοελληνικής τέχνης.