Η απαίτηση για το νέο expansion του WoW ξεπέρασε τις προσδοκίες, από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του και στα Public.


WORLD OF WARCRAFT 10Το WoW Midnight party της πολυαναμενόμενης νέας έκδοσης του παιχνιδιού World of Warcraft πραγματοποιήθηκε στις 6 Δεκεμβρίου, στα καταστήματα Public της Αθήνας, (Μαρούσι, Γλυφάδα, Αγ. Δημήτριο), του Πειραιά, του Βόλου, των Ιωαννίνων και της Θεσσαλονίκης.


Εκατοντάδες gamers, λάτρεις του WoW, που επισκέφθηκαν τα καταστήματα Public σε όλη την Ελλάδα, είχαν τη δυνατότητα να ξεναγηθούν πρώτοι στο περιβάλλον του νέου expansion που φέρει τον τίτλο Cataclysm, να απολαύσουν σκηνές ανελέητου κυνηγητού, να γνωρίσουν ανεκτίμητα μυστικά από έμπειρους gamers, αλλά και να κερδίσουν συλλεκτικά δώρα WoW.


Οι φανατικοί οπαδοί του παιχνιδιού δεν έχασαν πολύτιμο χρόνο και έσπευσαν από την πρώτη κιόλας ημέρα της επίσημης κυκλοφορίας του, 7 Δεκεμβρίου, να επισκεφθούν τα Public και να κάνουν το πολυπόθητο παιχνίδι δικό τους. Ήδη οι πωλήσεις του παιχνιδιού που έχει δημιουργήσει φανατικούς οπαδούς έχουν υπερβεί τις προσδοκίες, ενώ συνεχίζονται ακόμη με αμείωτο ρυθμό.