Ακόμα ένα smartphone με προσιτή τιμή, το Ideos U8150 της Huawei έρχεται στην Ελλάδα αποκλειστικά από τα καταστήματα Wind.


Huawei IDEOSΤο Ideos είναι το πλέον προσιτό Smartphone που διατίθεται παγκοσμίως και λειτουργεί με την τελευταία έκδοση Android 2.2 (γνωστή και ως “Froyo”). Το εργονομικά σχεδιασμένο Ideos U8150 παρέχει διάφορους τρόπους πρόσβασης στο Διαδίκτυο, όπως WCDMA +WiFi dual network, με ταχύτητες downlink έως και 7,2Mb/s. Προσφέρει έτσι κινητές ευρυζωνικές υπηρεσίες οπουδήποτε βρεθεί ο χρήστης του.


Ένα επιπλέον ξεχωριστό χαρακτηριστικό του Ideos U8150, είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως router WiFi έως και σε οκτώ συσκευές συγχρόνως, δίνοντας έτσι στον χρήστη του την δυνατότητα να φτιάξει το προσωπικό κινητό Wi-Fi zone.


IDEOS U8150Το IDEOS U8150 διατίθεται με εξωτερικά καλύμματα δύο χρωμάτων εντός της ίδιας συσκευασίας (μαύρο και μπλε), ενώ με την τεχνολογία Android 2.2, δεν είναι μόνο απλά γρήγορο, αλλά μπορεί επίσης να υποστηρίξει εφαρμογές όπως κλήσης φωνής και τη δυνατότητα εγκατάστασης εφαρμογών στην κάρτα SD. Με περισσότερες από 100.000 εφαρμογές ήδη διαθέσιμες από το Android MarketTM, το IDEOS U8150 προσφέρει μια ευρεία γκάμα από επικοινωνιακές, ψυχαγωγικές, επαγγελματικές, και οικονομικές εφαρμογές και αμέτρητα παιχνίδια.


Συνδυάζοντας υψηλή ποιότητα υλικών (hardware) και λογισμικού (software) με υψηλή σχέση τιμής/απόδοσης, το Ideos U8150 επανακαθορίζει την έννοια «entry-level» smartphone και κυκλοφορεί σε πολλές χώρες σε όλη την Ευρώπη, την Ασία, τη Βόρεια και τη Λατινική Αμερική.


WIND storesΣτην Ελλάδα το Ideos U8150 προσφέρεται αποκλειστικά μέσω του δικτύου καταστημάτων Wind. Οι πελάτες της εταιρείας μπορούν να το αποκτήσουν δωρεάν με σύνδεση στο νέο συμβόλαιο Wind Small με μηνιαίο πάγιο 35€ το οποίο παρέχει απεριόριστα λεπτά ομιλίας προς Wind και Q2, 90 λεπτά ομιλίας προς λοιπά εθνικά δίκτυα, απεριόριστα SMS προς WIND και Q3, 30 SMS προς λοιπά εθνικά δίκτυα και 100MB mobile internet για ασύρματη σύνδεση και πλοήγηση στο διαδίκτυο.


Χωρίς συμβόλαιο το Ideos U8150 διατίθεται στην προνομιακή τιμή των 166€.