Η Epson παρουσιάζει τους 1080p προβολείς EH-TW3600 και EH-TW3200, που προσφέρουν υψηλής ποιότητας εμπειρία μεγάλης οθόνης σε προσιτή τιμή.


Epson EH-TW3600Εύκολοι στην εγκατάσταση και τη χρήση, είναι ιδανικοί για όσους αγοράζουν πρώτη φορά προβολέα και θέλουν να έχουν υψηλής ευκρίνειας προβολή για παιχνίδια, ταινίες και αθλητικά γεγονότα.


Με την τεχνολογία Epson 3LCD, οι EH-TW3600 και EH-TW3200 εξασφαλίζουν ρεαλιστικές εικόνες με μεγάλη ανάλυση και φωτεινότητα. Δεν είναι αναγκαίο να προβάλλουν σε σκοτεινούς χώρους, καθώς ακόμα και στο φως της ημέρας αποδίδουν φυσικά χρώματα και φωτεινές εικόνες χάρη στα εξίσου υψηλά white και Colour Light Output στα 2,000 lumens (EH-TW3600) ή στα 1,800 lumens (EH-TW3200).


Και οι δύο προβολείς είναι πολύ εύκολοι στο στήσιμο, με φακούς και zoom που προσαρμόζονται πλήρως στις εκάστοτε ανάγκες για να προσφέρουν την τέλεια εικόνα. Η εμπειρία της μεγάλης οθόνης μπορεί να δημιουργηθεί εύκολα σε οποιοδήποτε σαλόνι συνδέοντας τους προβολείς με set-top boxes, κονσόλες παιχνιδιών και DVD/Blu-ray players μέσω των δύο υποδοχών HDMI.


Κύρια Χαρακτηριστικά:
– Full HD, 1080p εμπειρία μεγάλης οθόνης
– Υψηλής ποιότητας εικόνες με την τεχνολογία Epson 3LCD
– Προβολή και στο φως της ημέρας με υψηλό colour light output (CLO)
– Καλή απόδοση του άσπρου και του μαύρου λόγω του υψηλού λόγου αντίθεσης
– Εύκολη εγκατάσταση με προσαρμόσιμο φακό και zoom
– Συνδεσιμότητα με set-top boxes, DVD/Blu-ray players και κονσόλες παιχνιδιών με 2 υποδοχές HDMI