Οι γιορτές πλησιάζουν και το Conn-x TV γεμίζει με Χριστουγεννιάτικες ταινίες και σειρές για όλες τις ηλικίες.


A Christmas Carol_low resΤα τηλεοπτικά κανάλια της τηλεόρασης του ΟΤΕ αλλά και η Video on Demand υπηρεσία Film Express, αποκτούν χριστουγεννιάτικη διάθεση.


Film Express
Για το Δεκέμβριο, το Film Express ετοίμασε μια σειρά από ταινίες στο πνεύμα των γιορτών. Μη χάσετε τις πρεμιέρες των «A Christmas Carol» με τον αγνώριστο Τζιμ Κάρει, «Green Zone» με τον πολυτάλαντο Ματ Ντέιμον, «Iron Man 2» με τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ σε νέες περιπέτειες, αλλά και το διασκεδαστικό παραμύθι «How To Train Your Dragon» που θα «ταξιδέψει» μικρούς και μεγάλους. Ακόμη, μη χάσετε το αριστούργημα του Tim Burton «The Nightmare Before Christmas».


Τηλεοπτικά Κανάλια
How To Train Your Dragon_low resKidsCo: Τα Χριστούγεννα είναι γιορτή για όλη την οικογένεια. Γι’ αυτό και το KidsCo έχει οργανώσει ένα μαραθώνιο χριστουγεννιάτικων ταινιών από τις αρχές Δεκεμβρίου μέχρι και το τέλος των γιορτών.


FOXlife: Αυτά τα Χριστούγεννα το FOXlife σας εξασφαλίζει την καλύτερη παρέα: καθημερινή απόλαυση με «Grey’s Anatomy 7» & «Private Practice 4» μαζί. Από 27 Δεκεμβρίου μέχρι και 31 Δεκεμβρίου, κάθε βράδυ στις 21:00, δείτε ξανά τα πρώτα επεισόδια του τελευταίου κύκλου των καλύτερων ιατρικών σειρών.


FX: Την εβδομάδα 27 με 31/12 η ψυχαγωγία είναι διπλή! Κάθε μέρα στις 22:00 δείτε διπλά επεισόδια των σειρών: Δευτέρα «Caprica», Τρίτη «Detroit 1-8-7», Τετάρτη «Legend of the Seeker 2», Πέμπτη «Persons Unknown», Παρασκευή «It’s Always Sunny In Philadelphia» & «Call me Fitz».


Universal Channel: Ο πρώτος κύκλος επεισοδίων του αστυνομικού δράματος «Rookie Blue» φτάνει στο τέλος του. Δείτε το τελευταίο επεισόδιο τη Δευτέρα 6/12 στις 21:00, ενώ το Σαββατοκύριακο 11-12/12 θα έχετε την ευκαιρία να δείτε σε ένα τηλεοπτικό μαραθώνιο όλα τα επεισόδια του πρώτου κύκλου της σειράς back-to-back.


Discovery Channel: Ο Δεκέμβριος είναι αφιερωμένος στα καλύτερα shows της χρονιάς που φεύγει. Από 13/12 και κάθε μέρα από Δευτέρα έως και Παρασκευή δείτε τα 10 καλύτερα shows του Discovery Channel για το 2010.