Ακόμα και ο Άη Βασίλης, όταν δεν πετάει με το έλκηθρό του, βασίζεται στην TomTom για αναλυτικές οδηγίες πλοήγησης.


tom tom santaΟ… Άη Βασίλης εντοπίστηκε στους δρόμους της Αθήνας με αυτόκινητο, επιβεβαιώνοντας τις φήμες περί σοβαρής βλάβης του έλκηθρού του. Έχοντας την ανάγκη για μια έξυπνη λύση πλοήγησης, βασίζεται στην TomTom για να διαλέξει την καλύτερη διαδρομή για να παραδώσει όλα του τα δώρα.


«Ένα αυτοκίνητο με τον Άη Βασίλη!!», «Βλέπω τον Άη Βασίλη δίπλα μου», «ο Άη Βασίλης είναι στον Λυκαβηττό». Μερικές από τις φράσεις που άκουγε κανένας από ενθουσιασμένους Αθηναίους όλων των ηλικιών, στη θέα ενός μαύρου cabrio αυτοκινήτου γεμάτου με δώρα TomTom και τον Άη Βασίλη στη θέση του συνοδηγού.


Το ξωτικό, ο πιστός οδηγός του Άη Βασίλη, χρησιμοποίησε μια συσκευή πλοήγησης TomTom για να τον οδηγήσει μέσα από το κέντρο της Αθήνας. Οδηγοί ταξί, πεζοί και παιδιά ρωτούσαν με αγωνία το ξωτικό αν θα προλάβει ο Άη Βασίλης φέτος να παραδώσει όλα τα δώρα στην ώρα τους. Το ξωτικό τους καθησύχαζε ότι θα οδηγήσει τον Άη Βασίλη σε όλους τους προορισμούς, με την βοήθεια του TomTom του, και δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας για την έγκαιρη παράδοση των δώρων.


Αυτά τα Χριστούγεννα, ακολουθήστε τη συμβουλή του και επιλέξτε για εσάς και τους αγαπημένους σας μια χρήσιμη συσκευή πλοήγησης η οποία συνδυάζει τεχνολογία και χρηστικότητα. Οι προτάσεις της TomTom για αυτά τα Χριστούγεννα:
– Το TomTom XL έκδοση 2, είναι μια ιδιαίτερα φιλική για το χρήστη λύση πλοήγησης, που περιλαμβάνει μια μεγάλη οθόνη αφής 11 εκ.(4.3”), καινούργιο απλοποιημένο μενού και χαρακτηριστικά όπως η προηγμένη καθοδήγηση λωρίδων και η τεχνολογία Map Share™.
– Τα μοντέλα TomTom Via 120 και 125, που περιλαμβάνουν την επιλογή μεταξύ συσκευών με οθόνη 11 εκ. (4,3’’) ή 13 εκ. (5’΄), με την πρόσθετη ευκολία ενός καινούργιου εργονομικού συστήματος στήριξης, το οποίο είναι ενσωματωμένο στη συσκευή και τη δυνατότητα hands-free κλήσεων (μέσω Bluetooth® ), παρέχοντας στους οδηγούς όλα τα γνωστά χαρακτηριστικά των συσκευών πλοήγησης TomTom, ένα εξαιρετικά σχεδιασμένο μενού με προηγμένα χαρακτηριστικά αισθητικής σε μια καλαίσθητη συσκευή με φινίρισμα από βουρτσισμένο αλουμίνιο στο πλαίσιο της οθόνης.
– Το TomTom Urban Rider που κάνει την εύκολη και έξυπνη πλοήγηση πραγματικά προσβάσιμη σε όλους τους αναβάτες μοτοσυκλετών. Άνετη και λειτουργική οθόνη, φιλική στη χρήση με γάντια, καθώς και ένα απλοποιημένο περιβάλλον χειρισμού. Παράλληλα το TomTom Urban Rider εξασφαλίζει ότι ο αναβάτης έχει στη διάθεσή του έξυπνα καινοτόμα χαρακτηριστικά όπως η προηγμένη καθοδήγηση λωρίδων.
– Την εφαρμογή TomTom για το iPhone, που φέρνει την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης στο περιβάλλον του κινητού τηλεφώνου, ώστε οι χρήστες να επωφελούνται από την ίδια έξυπνη και εύκολη στη χρήση εμπειρία πλοήγησης και τη μοναδική τεχνολογία δημιουργίας διαδρομής της TomTom.


Διαθεσιμότητα και τιμή
Όλες οι παραπάνω προτάσεις είναι άμεσα διαθέσιμες στα καταστήματα λιανικής. (Τα TomTom Via αναμένονται εντός των επόμενων ημερών). Οι ενδεικτικές τιμές είναι οι εξής:
– TomTom XL έκδοση2 με χάρτες Ελλάδας: €139,99
– TomTom XL έκδοση2 με χάρτες 45 χωρών Ευρώπης:€159,99
– TomTom Via 120 με χάρτες Ελλάδας: €179, 99
– TomTom Via 120 με χάρτες 45 χωρών Ευρώπης: €199, 99
– TomTom Via 125 με χάρτες 45 χωρών Ευρώπης: €229,99
– TomTom Urban Rider με χάρτες 45 χωρών Ευρώπης: €299,95
– Εφαρμογή TomTom για το iPhone: €49,99 για την εφαρμογή με τους ελληνικούς χάρτες.