Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή συνεργατών πραγματοποιήθηκε και φέτος η καθιερωμένη εκδήλωση της Megasoft για το δίκτυό της.


Megasoft_LogoΣε μια όμορφη και ευχάριστη ατμόσφαιρα το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Metropolitan της Αθήνας, η εταιρεία είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στο δίκτυό συνεργατών της, τις λύσεις της για την εστίαση, το delivery και τις Λιανικές πωλήσεις, εμπλουτισμένες με νέες σημαντικές δυνατότητες που κάνουν τις εφαρμογές μοναδικές, αλλά και τις καθιστούν όπλα στα χέρια των συνεργατών για την αποτελεσματική προσέγγιση πελατών στους κλάδους αυτούς.


Ο κ. Αθανάσιος Ντάκουλας Γενικός Διευθυντής και Διευθύνων Σύμβουλος της Megasoft κατά το σύντομο χαιρετισμό του τόνισε τη στήριξη της εταιρείας προς το δίκτυό της και παρότρυνε τους παρευρισκομένους να εκμεταλλευτούν τις προκλήσεις της εποχής, να υιοθετήσουν επιθετική στρατηγική και με σύμμαχο τη γνώση και τα καινοτόμα τεχνολογικά προϊόντα PRISMA Win® να διατηρήσουν τα κεκτημένα τους και να ενισχύσουν τη θέση τους στην αγορά.


Στην ημερίδα έγινε ενημέρωση από την εταιρεία Ατλαντίς Συμβουλευτική για το πρόγραμμα επιδότησης Digi retail και πώς η Megasoft καλύπτει απόλυτα τη δράση με τις εξειδικευμένες της εφαρμογές POS, ενώ η Microsoft μίλησε για την παραγωγικότητα και τις ευκαιρίες που υπάρχουν στην αγορά αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα και τις δυνατότητες του office 2010.


megasoft eventΟι συνεργάτες, επιπλέον, παρακολούθησαν τις ενέργειες της Megasoft σε θέματα προώθησης και προβολής, πώς η Megasoft στηρίζει το δίκτυο των συνεργατών της καθώς και την εμπορική πολιτική της εταιρείας για το 2011. Επίσης, πραγματοποιήθηκε κλήρωση με δώρα από τις εταιρείες Microsoft, Info quest, Fastviewer, CPI και από τη Megasoft. To Techpress ήταν ένας από τους Xορηγούς επικοινωνίας της Ημερίδας. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με γεύμα που παρέθεσε η Megasoft για όλους τους συνεργάτες της.