Τα μεγαλύτερα αστέρια της ομάδας του Ολυμπιακού και η σειρά Samsung Galaxy συναντήθηκαν στο Galaxy Bar.


olympiakos samsungΟ ποδοσφαιριστές Kevin Mirallas, Ariel Ibagaza, Marko Pantelić, Dudu Cearense, Raúl Bravo, Olof Mellberg, Βασίλης Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Αντώνης Νικοπολίδης, Γιώργος Γκαλίτσιος μαζί με τον προπονητή τους, Ernesto Valverde και τον Γιάννη Βρέντζο, Γενικό Διευθυντή του Ολυμπιακού, τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.


H Samsung συνεχίζει και φέτος τη συνεργασία της με την ομάδα του Ολυμπιακού για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011. Ο κ. Dai Young Kim, Πρόεδρος της Samsung Electronics Hellas δήλωσε σχετικά: «Νιώθουμε ιδιαίτερα υπερήφανοι που συνεργαζόμαστε για δεύτερη συνεχή χρονιά με την ιστορική ομάδα του Ολυμπιακού και συμμετέχουμε ενεργά στη διάδοση της ευγενούς άμιλλας και του αθλητικού ιδεώδους. Με τον Ολυμπιακό μοιραζόμαστε κοινές αξίες και ιδανικά και εργαζόμαστε με παρόμοιο επαγγελματισμό, αφοσίωση και σύνεση για την κατάκτηση των στόχων μας, πάντα με πάθος για υπεροχή».


Τις εντυπώσεις κέρδισε η σειρά Samsung Galaxy, με τα «έξυπνα» κινητά τηλέφωνα, Galaxy S και Galaxy 3, καθώς και το νέο Galaxy Tab. Η σειρά Samsung Galaxy εντυπωσίασε όλους τους παρευρισκομένους, με τα προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά, τον καινοτόμο σχεδιασμό και την αισθητική της.