Η Microsoft Ελλάς δίνει τη δυνατότητα σε δεκάδες ακροατές του ραδιοφώνου να κερδίσουν τα Windows Vista Ultimate με το SP1.

Η Microsoft Ελλάς δίνει τώρα την ευκαιρία στους ακροατές 16 ραδιοφωνικών σταθμών σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα να απολαύσουν τη μοναδική εμπειρία των Windows Vista. Ειδικοί διαγωνισμοί έχουν ήδη ξεκινήσει και προσκαλούν το κοινό να λάβει μέρος, προκειμένου να κερδίσει την πιο ολοκληρωμένη έκδοση του δημοφιλούς λογισμικού της Microsoft, τα Windows Vista Ultimate.

Η έκδοση Windows Vista Ultimate, με το μοναδικό και αέρινο περιβάλλον εργασίας των Vista, διαθέτει την εφαρμογή Windows Media Center, η οποία επιτρέπει την κεντρική οργάνωση και διαχείριση της ψηφιακής ψυχαγωγίας μέσω της τηλεόρασης. Βασικό πλεονέκτημα της έκδοσης αυτής είναι και η δυνατότητα αλλαγής ανά πάσα στιγμή της γλώσσας του περιβάλλοντος των Windows.

Επιπλέον, η έκδοση που θα λάβουν οι τυχεροί ακροατές, συμπεριλαμβάνει και το Service Pack 1, το οποίο εξασφαλίζει ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια, καλύτερες επιδόσεις σε ταχύτητα και σταθερότητα, αλλά κυρίως συμβατότητα με επιπλέον εφαρμογές και συσκευές, γεγονός που διευρύνει περισσότερο το περιθώριο δράσεων του χρήστη. Στο πακέτο επίσης περιλαμβάνεται και η σουίτα Windows Live, η οποία αναβαθμίζει και διευκολύνει τη διαδικτυακή επικοινωνία.