Όσοι επιλέξουν το iStorm για να αγοράσουν iPod από τις 4 και έως τις 31 Δεκεμβρίου, θα συμμετέχουν σε κλήρωση για πολλά δώρα.


iSTORM_Apple_iPodΤα δώρα είναι 1 ηχείο υψηλής απόδοσης B&W Zeppelin mini, αξίας 399€, 15 μοντέρνα φορητά ηχεία Hi Bomb, Hi Tube Hi Brick και 10 Nike iPod sensor. Τα καινούρια iPod, με πολλά νέα χαρακτηριστικά και δυνατότητες, νέα σχήματα, χρώματα και μεγέθη σας περιμένουν στο iStorm, μαζί με μια μεγάλη γκάμα πρωτότυπων αξεσουάρ για να δημιουργήσετε μοναδικά δώρα.


Επιλέξτε το νέο iPod shuffle, που τώρα είναι τετράγωνο, έχει clip, κουμπιά και voice over, για να ενημερώνει για το Playlist ή το τραγούδι που ακούγεται και χαρίστε 15 συνεχόμενες ώρες μουσικής. Συνδυάστε το νέο, τετράγωνο πλέον και πολύ ελαφρύτερο iPod nano με τεχνολογία πολλαπλής αφής, με το πρωτότυπο λουράκι NanoWatch και χαρίστε ένα iPod / ρολόι χειρός σε όσους θέλουν να είναι πραγματικά trendy.


Δωρίστε το νέο iPod touch που τώρα διαθέτει οθόνη Retina, δύο κάμερες, λειτουργία Facetime για βιντεοκλήσεις και το νέο Game Center, χάρη στο οποίο το gaming γίνεται ομαδική διασκέδαση, και προσφέρει πρόσβαση σε περισσότερες από 250.000 εφαρμογές και 65.000 παιχνίδια, σε όσους είναι ή παραμένουν παιδιά και λατρεύουν τα παιχνίδια.