Το Nickelodeon θα περάσει για πρώτη φορά Χριστούγεννα στην Ελλάδα με Χριστουγεννιάτικα event για μικρούς και μεγάλους.


LOGO_NICKELODEON_XMAS_FUNΦέτος τις γιορτές το κανάλι υπόσχεται να προσφέρει ένα ειδικό, ονειρικό, χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα που θα «καθηλώσει» όλα τα παιδιά στους δέκτες του. Η χριστουγεννιάτικη εμπειρία και το παιχνίδι συνεχίζονται στο περίπτερο του Nickelodeon με το Christmas Fun.


Ελάτε στο Golden Hall και ζήστε το απόλυτο Christmas Fun του Nickelodeon από τις 6 έως και τις 19 Δεκεμβρίου. Στο περίπτερο του Christmas Fun οι μικροί επισκέπτες θα διασκεδάσουν, θα κερδίσουν δωράκια και θα παίξουν παιχνίδια βασισμένα στους χαρακτήρες Μπομπ Σφουγγαράκης, Πιγκουίνοι της Dora the Explorer XMASΜαδαγασκάρης, Ντόρα η Μικρή Εξερευνήτρια, ενώ θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να φτιάξουν το δικό τους βίντεο όπως κάνουν η iCarly και οι φίλοι της. Οι fan του Μπομπ & της Ντόρας θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να τους γνωρίσουν από κοντά και να φωτογραφηθούν μαζί τους.


Ολοκληρώστε την Christmas Fun εμπειρία με τον παρουσιαστή της εκπομπής του Nickelodeon «Κουτάλες & Πιρούνες», το δημοφιλή τηλεοπτικό σεφ Αλέξανδρο Παπανδρέου. Αυτά τα Χριστούγεννα το γιορτινό τραπέζι θα είναι πιο λαμπερό από πότε, καθώς ένα δίωρο δημιουργικό εργαστήρι μαγειρικής για όλα τα παιδιά, με την παρέα του Αλέξανδρου Παπανδρέου θα δώσει ιδέες, προτάσεις και συμβουλές για λαχταριστές λιχουδιές. Ελάτε στο περίπτερο του Nickelodeon στις 7 και 9 Δεκεμβρίου στις 18:00 και στις 11 και 19 Δεκεμβρίου στις 17:00 στο εμπορικό κέντρο Golden Hall, για ένα αξέχαστο εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό παιχνίδι μαζί με τον Αλέξανδρο Παπανδρέου.


Spongebob XMASΑπολαύστε στην τηλεόραση του σπιτιού σας από τις 23 Δεκεμβρίου 2010 έως και τις 6 Ιανουαρίου 2011, διασκεδαστικά διπλά επεισόδια, ατελείωτους μαραθώνιους σειρών αλλά και μοναδικές ταινίες για όλη την οικογένεια στη βραδινή ζώνη του Nickelodeon. Φέτος τα Χριστούγεννα βλέπουμε όλοι Nickelodeon συντροφιά με τους αγαπημένους μας φίλους Μπομπ, Ντόρα και πολλά ακόμη κινούμενα σχέδια. Σε άκρως γιορτινό κλίμα θα βρίσκονται επίσης οι ελληνικές παραγωγές του Nickelodeon Κουτάλες & Πιρούνες, Hits & Clips, Κάτι Παίζεται, Nadia’s Closet και Nick News.