Η Άνοδος παρέχει τη δυνατότητα σε όλους τους δημιουργικούς χρήστες να επωφεληθούν από τη διπλή προσφορά σε προϊόντα Maxon.


maxon_4dΗ Άνοδος προσφέρει δύο επιλογές: συνδυασμός δυνάμεων της Maxon Cinema 4D R12 Prime & Adobe Photoshop CS5, αποκτώντας το bundle licenses με έκπτωση 20% ή 8 ώρες δωρεάν εκπαίδευση με την αγορά του προϊόντος Maxon Cinema 4D R12 Prime.


Συγκεκριμένα, το CINEMA 4D R12 Prime είναι η δύναμη που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε επαγγελματικές τρισδιάστατες εικόνες και animation για οποιαδήποτε σκοπό. Η απρόσκοπτη συνεργασία του με το Adobe Photoshop αλλά και με άλλες εφαρμογές της Adobe καθιστά τη σύνθεση ευκολότερη από ποτέ, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο στις εργασίες σας.


Αποκτήστε τώρα το πρόγραμμα της MAXON και επωφεληθείτε από την ελκυστική τιμή της προσφοράς. Επιπλέον, επωφεληθείτε από την εκπαίδευση των 8 ωρών που σας παρέχεται δωρεάν με κάθε αγορά του προϊόντος και μάθετε γρήγορα και αποτελεσματικά το διαισθητικό περιβάλλον εργασίας του. Με το CINEMA 4D Prime μπορείτε να αρχίσετε να δημιουργείτε εκπληκτικές τρισδιάστατες εικόνες, μόνο με λίγες ώρες γνωριμίας της εφαρμογής.