Φέτος η ετήσια εκδήλωσή της η Megasoft θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010, στο ξενοδοχείο Metropolitan της Αθήνας.


Megasoft_LogoΣε μια ιδιαίτερη χρονιά αλλεπάλληλων εξελίξεων στον κλάδο της Πληροφορικής, η εταιρεία με σύμμαχο τις σωστές επιχειρηματικές της επιλογές και τις στοχευμένες της κινήσεις κατάφερε να διατηρήσει τα κεκτημένα της, ενώ ταυτόχρονα με την ενδυνάμωση και ενίσχυση του δικτύου συνεργατών της αύξησε ικανοποιητικά την εγκατεστημένη της βάση.


Νέες σημαντικές δυνατότητες στις εφαρμογές PRISMA Win®, έξυπνες λύσεις για το λιανεμπόριο, κίνητρα προώθησης, εργαλεία marketing και νέες ευκαιρίες στην αγορά είναι μερικές από τις ενότητες που θα παρακολουθήσουν οι συμμετέχοντες.


Επιπλέον, η Megasoft θα ανακοινώσει τους στόχους και την εμπορική της πολιτική για την επόμενη χρονιά, ενώ θα υπάρξει η δυνατότητα αμφίδρομης επικοινωνίας, ανταλλαγής απόψεων και προτάσεων με το δίκτυο συνεργατών για τη χάραξη κοινής στρατηγικής, με σκοπό τη διατήρηση και ενίσχυση της καλής συνεργασίας. Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί κλήρωση, ενώ η ημερίδα θα κλείσει με ένα cocktail party που η εταιρεία θα παραθέσει για τους συνεργάτες της.


Στην ημερίδα συμμετέχει η Microsoft, η CPI, η Infoquest και η Ατλαντίς Συμβουλευτική.