Χτυπήστε δυνατά, αποφύγετε μπαλιές, πηδήξτε ψηλά, στριφογυρίστε με τα νέα παιχνίδια του Mario Sports Mix.


RMK_B_basketball_01_ad KopieΤοποθετήστε τον προσωπικό σας χαρακτήρα Mii απέναντι σε διάσημους χαρακτήρες της Nintendo και της Square Enix για δράση χωρίς τέλος στο καινούριο παιχνίδι Mario Sports Mix για το Wii. Αυτό το χρόνο ακονίστε τις αθλητικές σας ικανότητες παρέα με τον Mario, όταν το νέο παιχνίδι Mario Sports Mix, ένα αθλητικό παιχνίδι γεμάτο δράση για εσάς και την οικογένειά σας, κυκλοφορεί στην Ελλάδα στις 28 Ιανουαρίου 2011.


Το Mario Sports Mix είναι μια συλλογή αθλητικών παιχνιδιών. Περιλαμβάνει βόλεϊ, μπάσκετ, χόκεϊ επί πάγου και dodgeball (μήλα), εξασφαλίζοντας πολλές ώρες τρελής αθλητικής διασκέδασης. Προκαλέστε τους φίλους σας σε γρήγορους γύρους, για να ανεβάσετε την αδρεναλίνη και το ανταγωνιστικό πνεύμα.
Παίξτε ως ένας από τους διάσημους χαρακτήρες της Nintendo ή προκαλέστε τον προσωπικό σας χαρακτήρα Mii να αγωνιστεί απέναντι από τους Mario, Peach, Yoshi ή Toad. Επίσης, επιλέξτε την πίστα που θα αγωνιστείτε προσεκτικά, καθώς αυτό θα επηρεάσει τη ροή του παιχνιδιού με προκλητικό τρόπο, είτε αλλάζοντας την πορεία της μπάλας ή τη συμπεριφορά του περιβάλλοντος γύρω σας.


Κατά τη διάρκεια κάθε παιχνιδιού θα βρείτε επίσης αντικείμενα που θα χτυπήσουν τους αντιπάλους σας και νομίσματα τα οποία θα αυξήσουν το σκορ σας, έτσι ώστε το τελικό αποτέλεσμα να μην είναι ποτέ βέβαιο μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. Για παράδειγμα σας επιτρέπει να ρίχνετε στους αντιπάλους σας φλούδες από μπανάνα για να γλιστρήσουν ή να τους ρίχνετε πράσινο κέλυφος και να τους ζαλίζετε για μερικά δευτερόλεπτα έτσι ώστε να χάσουν την κατοχή της μπάλας. Ο κάθε χαρακτήρας στο παιχνίδι έχει μια ειδική κίνηση, όπως να γεμίζετε τον χώρο του αντιπάλου σας με λουλούδια (κίνηση της Daisy) ή να ρίχνετε μια κίτρινη βόμβα (για τον Wario).


Στο Mario Sports Mix παίζετε είτε μόνος σας είτε σε αγώνες για τέσσερις παίκτες και σε τρία διαφορετικά πρωταθλήματα: το Mushroom, το Flower και το Star Cup. Παίξτε ως ο επιλεγμένος χαρακτήρας Nintendo και αντιτάξτε τις δυνάμεις σας απέναντι στις 8 αντίπαλες ομάδες για να γίνετε ο πρωταθλητής του κάθε γρήγορου και ξέφρενου αθλήματος, για να ξεκλειδώσετε επιπλέον επίπεδα και χαρακτήρες με κάθε νίκη σας.


Για να επιβεβαιώσετε πως οι γνώσεις δεν παραμένουν σταθερές, όταν ξαναπαίζετε σε κάποιο τουρνουά, μια εναλλακτική οδός μπορεί να εμφανιστεί για να σας φέρει αντιμέτωπους με νέες προκλήσεις ή ένα mini-game από το party mode για να ολοκληρώσετε το γύρο. Ακόμη, μπορείτε να παίξετε τέσσερα διαφορετικά mini-games, το κάθε ένα είναι εμπνευσμένο από συγκεκριμένο σπορ.


Στο Mini-game για το μπάσκετ, στο Feed Petey πρέπει να μαζέψετε κρεμασμένα φρούτα από το ταβάνι και να τα στέλνετε κατευθείαν στο στόμα του Petey, του φυτού πιράνχα… Στο Smash Skate, πρέπει να σπρώξετε τους άλλους παίκτες εκτός των ορίων χρησιμοποιώντας μπαστούνια του χόκεϊ και στο Bomb-omb Dodge πρέπει να αποφεύγετε τις βόμβες που εκτοξεύονται από τα κανόνια από κάθε γωνία του γηπέδου του Dodgeball. Στο τελευταίο mini-game, το Harmony Hustle, διαφορετικές πολύχρωμες μπάλες εκτοξεύονται σύμφωνα με το ρυθμό της μουσικής μέσα στο γήπεδο – πρέπει να πιάσετε αυτή με το δικό σας χρώμα και να αποφύγετε πλήθος από παγίδες και μπάλες για να κερδίσετε πόντους.