Η Electronic Arts ανακοίνωσε ότι το NBA Jam για PlayStation3 και Xbox 360, θα είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη την Παρασκευή, 26/11.


NBAJAMΗ νέα έκδοση του NBA Jam παρέχει γραφικά σε υψηλή ανάλυση και on – line παιχνίδι. Προσφέροντας gameplay που ανταποκρίνεται πιστά στην πραγματικότητα, με δυο επιλογές παιχνιδιών που ξεχωρίζουν —το Classic Campaign και το Remix Tour— συν μια πλούσια και ολοκληρωμένη γκάμα στις online επιλογές, το EA SPORTS NBA Jam προσφέρει τα πάντα για τον καθένα.


Είναι η πρώτη φορά, που μπορεί κάποιος να απολαύσει το κλασσικό arcade basketball παιχνίδι συνδεδεμένος στο internet με όλα τα on line χαρακτηριστικά του σε άμεση διαθεσιμότητα. Οι παίκτες μπορούν να αναμετρηθούν με όλους τους αντιπάλους παίζοντας Classic 2-on-2 online, μετρώντας ταυτόχρονα τις επιδόσεις και τις επιτυχίες τους στα Friends και Global Leaderboards. Οι συνδεδεμένοι fans θα έχουν τη δυνατότητα να φτιάξουν ομάδες τοπικά και να συναγωνιστούν μέσω δικτύου σε Remix Games, συμπεριλαμβανόμενων των Domination Free-for-All, Elimination και 21.


NBAJAM_NG_howard1Επίσης, οι παίκτες θα μπορούν να δημιουργήσουν Jam Parties, online, καλώντας μέχρι και 3 φίλους τους από διαφορετικές κονσόλες. Παράλληλα, οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να «κατακτήσουν» τον κόσμο στο Online Progression, ανεβαίνοντας επίπεδα μέσα από μια σειρά προκλήσεων. Έτσι, θα ξεκλειδώσουν online αποκλειστικά προνόμια και κρυφό περιεχόμενο σε μια απόλυτη αποστολή για την κατάκτηση δικαιωμάτων.


Στο Classic Campaign, οι παίκτες μπορούν να κάνουν μια αναδρομή στο παρελθόν, με ή χωρίς συμπαίκτη, καθώς έχουν τη δυνατότητα να παίξουν και στις 30 ομάδες του NBA από τη χαμηλότερη μέχρι την υψηλότερη κατηγορία. Στο Remix Tour, οι παίκτες θα βρεθούν αντιμέτωποι με μια νέα οπτική της παραδοσιακής NBA Jam εμπειρίας. Από δυνατές μάχες με κάποιους από τους θρυλικότερους παίκτες του NBA, μέχρι half-court παιχνίδια με σαφείς όρους και βραβεία, οι παίκτες θα περάσουν από μια NBA JAM εμπειρία εντελώς μοναδική για το είδος των basketball videogames ενώ παράλληλα θα μπορούν να ρίχνουν τα καλύτερα καλάθια τους.


NBAJAM_NG_legendsΗ EA SPORTS συνεργάστηκε με το θρυλικό εκφωνητή Tim Kitzrow που δάνεισε τη φωνή του για κλασσικές ατάκες, όπως και στο πρώτο NBA JAM. H φωνή του Kitzrow ακούγεται σε κάθε είδους αντιδράσεις μέσα στο παιχνίδι που πάντα υπερβάλλουν για τις εκπληκτικές κινήσεις των παικτών και που αποτελεί τον πυρήνα του NBA JAM καθώς και για εκατοντάδες χαρακτήρες, ομάδες, γήπεδα και μυστικά αντικείμενα που πρέπει να ξεκλειδωθούν.