Η Kleemann εμπιστεύτηκε το Entersoft CRM για την αναδιοργάνωση και αναβάθμιση του συνόλου των διαδικασιών marketing, πωλήσεων και υπηρεσιών service.

Η εισηγμένη στο ΧΑ εταιρεία Kleemann, η μεγαλύτερη εταιρεία ανελκυστήρων στην Ελλάδα, ανέθεσε στην Entersoft την υλοποίηση έργου CRM με σύνθετες λειτουργικές και τεχνολογικές απαιτήσεις. Η εταιρεία σκοπεύει να στηρίξει την έντονη πελατοκεντρική της φιλοσοφία στα προηγμένα λειτουργικά χαρακτηριστικά του Entersoft CRM. Στόχος του νέου συστήματος είναι ο εμπλουτισμός των ενεργειών Marketing, ο καλύτερος έλεγχος των πωλήσεων και η πλήρης αυτοματοποίηση των δραστηριοτήτων του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών.

Το Entersoft CRM επικράτησε της αξιολόγησης των ελληνικών και διεθνών συστημάτων CRM, ως αυτό που ανταποκρίνεται καλύτερα στις λειτουργικές και τεχνολογικές απαιτήσεις της εταιρείας. Ταυτόχρονα αξιολογήθηκε και η δυνατότητα αυτοματοποιημένης σύνδεσης με το ERP σύστημα τρίτου κατασκευαστή που είναι εγκατεστημένο στην εταιρεία, εξασφαλίζοντας στην Kleemann ένα ενοποιημένο ERP-CRM περιβάλλον λειτουργίας.