Η 1η Δεκεμβρίου 2010 ορίστηκε ως η επίσημη ημερομηνία διάθεσης της πρώτης και μοναδικής μέχρι σήμερα πλατφόρμας πλοήγησης 3 σε 1.


CIT_GreekExplorer_logoΗ Creative Image Technologies ένωσε τις δυνάμεις της με την εταιρία “Ανάβαση” και την Υδρογραφική Υπηρεσία Πολεμικού Ναυτικού, για να προσφέρει σε όλους τους χρήστες την απόλυτη εμπειρία στη φορητή πλοήγηση.


Ο πλοηγός City Greek Explorer πλαισιώνεται από την πληρέστερη και πλέον ενημερωμένη βάση ψηφιακών γεωγραφικών δεδομένων στην Νότιο-ανατολική Ευρώπη την South East Europe maps από την CIT.


Ο πλοηγός Off-Road Greek Explorer πλαισιώνεται με τους καλύτερους off-road χάρτες της εταιρείας “Ανάβαση”, η οποία από το 1997 δημιουργεί τους καλύτερους και πληρέστερους off-road χάρτες στην Ελλάδα. Οι χάρτες της απευθύνονται στους λάτρεις της περιπέτειας, της υπαίθρου και τους πεζοπόρους.


Ο ναυτικός πλοηγός Marine Greek Explorer είναι το μοναδικό φορητό πρόγραμμα πλοήγησης που περιλαμβάνει τους εξαιρετικής ακρίβειας χάρτες της Ελληνικής Υδρογραφικής Υπηρεσίας του Πολεμικού Ναυτικού (Αριθμός Αδείας 171.7/10/10). Όλοι οι χάρτες της Υδρογραφικής Υπηρεσίας του Πολεμικού Ναυτικού είναι στα ελληνικά και περιλαμβάνουν πληροφορίες εξαιρετικής σημασίας και ακρίβειας.


O πολύ-πλοηγός Greek Explorer είναι συμβατός με την πλειονότητα των GPS συσκευών που έχουν διατεθεί στην Ελληνική αγορά μέχρι σήμερα και διατίθεται αποκλειστικά από την Creative Image Technologies σε blister case με κάρτα micro sd 2 ή 4 GB στην τιμή των 99,9€.


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ: http://www.mapclub.gr/GE. Για σύντομη παρουσίαση πατήστε εδώ: http://www.citis.gr/GE