Η σειρά της imageRUNNER ADVANCE ενισχύεται με ακόμα πιο φιλικά προς το περιβάλλον και το χρήστη έγχρωμα, ψηφιακά πολυμηχανήματα Α3


180_C2020L_EU_CCD OFF_800xΤα νέα μοντέλα imageRUNNER ADVANCE C2030 και C2020 ανανεώνουν την ήδη επιτυχημένη σειρά imageRUNNER ADVANCE της Canon, προσφέροντας λύσεις σάρωσης και έγχρωμης εκτύπωσης και φωτοαντιγραφής σε περιβάλλον γραφείου.


Κατάλληλα για εργασιακά περιβάλλοντα που απαιτούν την παραγωγή εργασιών μικρού τιράζ, τα νέα πολυμηχανήματα διαθέτουν εξελιγμένη τεχνολογία ελέγχου χρώματος ώστε να καλύπτονται πλήρως οι απαιτήσεις μικρών και μεσαίων ομάδων εργασίας στο γραφείο. Με ταχύτητες 20 και 30 σελ./λεπτό αντίστοιχα και λειτουργίες φιλικές προς το περιβάλλον, τα νέα πολυμηχανήματα παρέχουν μια ευρεία γκάμα επιλογών που προσφέρουν μεγαλύτερη ασφάλεια διαχείρισης εγγράφων στο δίκτυο, ενισχύοντας παράλληλα την παραγωγικότητα και αποδοτικότητα των εργαζομένων.


003_C2030_EU_AS_F_2CST_ADF_800xΤα συστήματα είναι διαθέσιμα σε ‘lite’ ή πλήρη έκδοση, με μνήμη flash και σκληρό δίσκο αντίστοιχα. Η επιλογή της ‘lite’ έκδοσης (με μνήμη flash) είναι ιδανική για παραγωγή έγχρωμων εκτυπώσεων με ανταγωνιστικό κόστος για ομάδες εργασίας μικρού και μεσαίου μεγέθους, ενώ η επιλογή της πλήρους εκδόσεως (με σκληρό δίσκο) υποστηρίζει τις περισσότερες λειτουργίες της βραβευμένης πλατφόρμας imageRUNNER ADVANCE.


Τα νέα πολυμηχανήματα διαδέχονται την επιτυχημένη σειρά imageRUNNER C2380i και imageRUNNER C3080/i, ανανεώνοντάς την με πλήθος βελτιωμένων χαρακτηριστικών. Στις βελτιώσεις αυτές περιλαμβάνονται ένας προηγμένος controller και η έγχρωμη οθόνη αφής TFT για χειρισμό των λειτουργιών, ενώ σημαντική αλλαγή συνιστά η αρχιτεκτονική των νέων πολυμηχανημάτων με βελτιωμένη σχεδίαση που συμβάλλει στη μείωση του κόστους και τη μεγιστοποίηση του χρόνου λειτουργίας.


101_EU_S_VOICE OPERATION_800xΣτα νέα πολυμηχανήματα οι λειτουργίες εκτύπωσης, αντιγραφής και σάρωσης και ταυτόχρονα η εκτέλεση ροών εργασίας πραγματοποιούνται απλά, με το πάτημα ενός πλήκτρου. Παράλληλα, τα imageRUNNER ADVANCE C2030 και C2020 υποστηρίζουν πολυμέσα μέσω USB, διαθέτουν εσωτερικό finisher και επιτρέπουν το χειρισμό 2.000 φύλλων χαρτιού με βάρος από 64 έως 220 γρ./μ2.


Χάρη στη δυνατότητα σύνδεσης με τις εφαρμογές λογισμικού uniFLOW, Secure Print & Scan, USB Print & Scan και iW360 της Canon, που αφορούν στη διαχείριση των εγγράφων και ενισχύουν την παραγωγικότητα, δίνεται η δυνατότητα ολοκληρωμένου ελέγχου και διαχείρισης των εκτυπώσεων, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τα χαρακτηριστικά ασφαλείας των πολυμηχανημάτων, ενώ οι χρήστες μπορούν να δημιουργούν έγγραφα με εντυπωσιακή εμφάνιση, βελτιστοποιώντας τις πρακτικές των εργασιών τους.


Η νέα σειρά είναι φιλική προς το περιβάλλον, καθώς διατηρεί σε χαμηλά επίπεδα τα ποσοστά συνολικής κατανάλωσης ενέργειας (TEC). Τα μοντέλα έχουν το μικρότερο μέγεθος στην κατηγορία τους, έχουν ταχύτατους χρόνους προθέρμανσης και επαναφοράς από κατάσταση αναμονής, καθώς και δυνατότητα παραγωγής εκτυπώσεων διπλής όψης στο βασικό εξοπλισμό.


Η βελτιωμένη αξιοπιστία, η υπηρεσία e-συντήρησης για τη δυνατότητα διαγνωστικού ελέγχου από απόσταση, η επιλογή διαμορφώσεων που ταιριάζουν με τις ανάγκες των χρηστών και ένα μοντέλο ‘χρέωσης ανά χρήση’ που επιτρέπει στους χρήστες να πληρώνουν μόνο για τις εκτυπώσεις που εκτελούν, συντελούν σημαντικά στη μείωση του κόστους και ωφελούν άμεσα το χρήστη.