Διαθέσιμη σε όλους τους επιβάτες μέλη του Executive Club που διαθέτουν συσκευές iPhone, iPod, Blackberry ή Android.


BA Mobile Boarding Pass_3Οι επιβάτες μέλη του Executive Club της British Airways που αναχωρούν από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» έχουν πλέον τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν την έξυπνη φορητή τους συσκευή προκειμένου να ολοκληρώνουν εύκολα και γρήγορα εκτός από το check-in και την επιβίβασή τους στο αεροσκάφος χάρη στη νέα ηλεκτρονική κάρτα επιβίβασης (Mobile Boarding Pass).


Συγκεκριμένα, τα μέλη του προγράμματος ανταμοιβής τακτικών επιβατών Executive Club που διαθέτουν συσκευές iPhone, iPod, Blackberry ή Android θα είναι σε θέση, μέσα από την ειδικά ανεπτυγμένη εφαρμογή της British Airways, να λαμβάνουν απευθείας στο κινητό τους την ηλεκτρονική κάρτα επιβίβασης την οποία στη συνέχεια θα προβάλλουν στους ειδικούς σαρωτές κατά το check-in επιταχύνοντας έτσι σημαντικά την επιβίβασή τους στο αεροσκάφος.


BA Mobile Boarding Pass_5Το νέο εύχρηστο περιβάλλον της εφαρμογής προσφέρει εύκολη και απρόσκοπτη καθοδήγηση σε κάθε στάδιο της διαδικασίας της πτήσης καθώς παρέχει άμεση πρόσβαση μεταξύ άλλων:
– στις πληροφορίες λογαριασμού Executive Club,
– στις πληροφορίες πτήσεων σε πραγματικό χρόνο,
– σε μια εξειδικευμένη ενότητα ταξιδιωτικών νέων,
– σε απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις
– σε news feed για το Twitter για χρήστες iPhone
– στην ειδικά διαμορφωμένη ιστοσελίδα ba.com για κινητά τηλέφωνα


Η British Airways ήταν η πρώτη αεροπορική εταιρεία που ανέπτυξε σχετική εφαρμογή κατά την παρουσίαση του iPhone στη Βρετανία. Έκτοτε, πάνω από μισό εκατομμύριο επιβάτες έχουν προμηθευτεί από το iTunes την εφαρμογή στις συσκευές τους. Προς το παρόν, η δυνατότητα επιβίβασης με mobile boarding pass από την Ελλάδα αφορά μόνο σε αναχώρηση από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, καθώς το Αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης δεν διαθέτει τους ειδικούς σαρωτές.


BA Mobile Boarding Pass_2Οι επιβάτες που διαθέτουν τις σχετικές συσκευές αλλά δεν είναι μέλη του προγράμματος ανταμοιβής τακτικών επιβατών Executive Club, μπορούν να εγγραφούν δωρεάν στην ιστοσελίδα www.ba.com/executiveclub και να απολαύσουν απο το επόμενο κιόλας ταξίδι τους την ταξιδιωτική εμπειρία της British Airways.