Tο Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 1 κυκλοφορεί από την Παρασκευή 19/11 σε όλα τα formats.


HPDH1_announce001_01june10To παιχνίδι είναι γεμάτο δράση από την αρχή ως το τέλος. Οι παίκτες θα βρίσκονται σε διαδικασία συνεχούς καταδίωξης, πολεμώντας για την επιβίωσή τους σε μια απελπισμένη και επικίνδυνη αποστολή να εντοπίσουν και να εξολοθρεύσουν τον κακό μάγο Voldemort’s Horcruxes, μπλέκοντας σε επικές μάχες με Death Eaters και Snatchers σε κάθε τους βήμα.


Για να γίνει η δράση ακόμα πιο συναρπαστική, οι παίκτες θα αντιμετωπίσουν αδίστακτα όντα και θα χρειαστεί να εφαρμόσουν τα καλύτερα μαγικά τους, για να γλιτώσουν από τις συνεχείς επιθέσεις που δέχονται από παντού. Με άλλα λόγια, τέρμα τα μαθήματα, τέρμα το σχολείο… Είναι ώρα για τους παίκτες να παλέψουν για τη ζωή τους.


HPDH1_announce002_01june10Στο Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 1 οι παίκτες, για πρώτη φορά, θα μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν το μαγικό ραβδάκι του Harry σαν το απόλυτο όπλο, το οποίο θα τους απελευθερώσει ένα ολόκληρο οπλοστάσιο εκπληκτικής μαγείας, για να νικήσουν τους εχθρούς και να προστατέψουν τους εαυτούς τους. Μια δυναμική λειτουργία κάλυψης θα δώσει στους παίκτες τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν αντικείμενα που βρίσκονται γύρω τους σαν κάλυμμα ή να δημιουργήσουν το δικό τους.


HPDH1_announce003_01june10Και η δημοφιλής μπέρτα του Harry που τον κάνει αόρατο (Invisibility Cloak) θα επιτρέψει στους παίκτες να γλιτώνουν από θανάσιμους εχθρούς ή να περνούν από πολλά σημεία απαρατήρητοι. Το παιχνίδι περιέχει μια σειρά από νέες προκλήσεις, που θα είναι διαθέσιμες από το κεντρικό menu και θα ξεχωρίζουν από το single player campaign που προσφέρει παρακολούθηση των καλύτερων βαθμολογιών σε όλο τον κόσμο.


Το παιχνίδι αναπτύσσεται από το EA Bright Light Studio και θα είναι διαθέσιμο για the Xbox 360®, που προσφέρει επιπρόσθετο KINECT mode όπου οι παίκτες μπορούν να κάνουν μαγικά με μαγικές κινήσεις, για PlayStation®3, Wii™, Nintendo DS™, Windows PC και κινητές συσκευές.


Δείτε το trailer του παιχνιδιού:



Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1 – Dark Trailer
Ανέβηκε από eagreece. – Δείτε τρέιλερς και παρουσιάσεις παιχνιδιών.