Το Need for Speed Hot Pursuit έχει λάβει διθυραμβικές κριτικές για το racing ανώτερου επιπέδου που προσφέρει.


NFS_Hot_Pursuit_05Έχει λάβει τέλειες βαθμολογίες από τα έγκυρα Μέσα gaming PlayStation: The Official Magazine, GamesRadar.com, 1UP.com και Joysitq.com και 9.3 στα 10 από το GamesMaster της Μεγάλης Βρετανίας. Το GamesRadar.com έχει δηλώσει ότι «δεν έχει υπάρξει καλύτερο racing game μέχρι αυτή τη στιγμή» ενώ το IGN έγραψε ότι το παιχνίδι «αποπνέει νέα ζωή στο διαχρονικό και παραδοσιακό ανταγωνισμό μεταξύ φίλων».


«Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι, σήμερα, που προσφέρουμε το καλύτερο παιχνίδι μηχανοκίνητου αθλητισμού που κυκλοφορεί. Βλέποντας την ανταπόκριση των παικτών, καταλαβαίνουμε ότι οι χρήστες απολαμβάνουν την επιστροφή στις ρίζες της αυθεντικής εμπειρίας καταδιώξεων με αστυνομικούς και καταδιωκόμενους που όμως ώρα είναι χτισμένη γύρω από ένα δίκτυο απόλυτου ανταγωνισμού, το Autolog», λέει ο Craig Sullivan, Creative Director της Criterion Games. «Δεν βλέπουμε την ώρα να δούμε πόσες φιλίες θα ανανεώσει το παιχνίδι αλλά και πόσες….μπορεί να χαλάσει!».


Το Need for Speed Hot Pursuit είναι διαθέσιμο στη χώρα μας από την Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου και θα βγει για Xbox 360 videogame και entertainment system, PlayStation3 computer entertainment system, PC και Wii™.