H X. Κ. Τεγόπουλος Εκδόσεις Α.Ε. επέλεξε την ολοκληρωμένη σουίτα εφαρμογών Entersoft Business Suite®.


entersoftΣτόχος της εταιρείας είναι η αναβάθμιση και ολοκληρωμένη διαχείριση του συνόλου των λειτουργιών και διαδικασιών της στον Οικονομικό, Εμπορικό και Παραγωγικό τομέα, ενοποιώντας τις διαδικασίες της. Πρόκειται για άλλη μία εγκατάσταση του Entersoft Business Suite® στο κλάδο των ΜΜΕ και Εκδόσεων όπως αυτές τις Μπούσιας Επικοινωνίες Ε.Π.Ε., ALPHA Δορυφορική Τηλεόραση Α.Ε., Χαϊδεμένος ΑΕΒΕ και Ναυτεμπορική Α.Ε., μεταξύ άλλων.


Η X. Κ. Τεγόπουλος Εκδόσεις Α.Ε. ιδρύθηκε το 1974, εκδίδει την εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ», την «ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ», καθώς και τα ένθετά τους και διαχειρίζεται το ενημερωτικό portal www.enet.gr. Η εταιρεία είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών από το 1998 και απασχολεί πάνω από 900 άτομα προσωπικό.


Η ολοκλήρωση του έργου, λόγω του μεγέθους του, πραγματοποιείται σε δύο φάσεις. Η πρώτη φάση επικεντρώνεται στην ενδο- επιχειρησιακή οργάνωση, εστιάζοντας στην οικονομική, λογιστική, εμπορική και παραγωγική λειτουργία του οργανισμού. Για την ενίσχυση της πελατοκεντρικής της προσέγγισης, η εταιρεία εφαρμόζει το Entersoft CRM®, ενώ με την εξειδικευμένη λύση Entersoft Service Management παρακολουθεί την προληπτική συντήρηση των μηχανών και υποστηρίζει το τμήμα Help Desk της. Συνολικά, η πρώτη φάση υλοποίησης του έργου αφορά σε περισσότερους από 100 χρήστες τόσο στα κεντρικά γραφεία όσο και στο εργοστάσιο.


Η δεύτερη φάση προβλέπει την επέκταση του έργου σε θέματα που ενισχύουν την εξωστρέφεια της X. Κ. Τεγόπουλος Εκδόσεις Α.Ε., μέσω του Entersoft Ε-Commerce®, ισχυροποιώντας τις σχέσεις και την επικοινωνία με τους πελάτες και συνεργάτες της.