Επιβεβαιώνεται η καταλληλότητα των προϊόντων Documentum για βέλτιστη χρήση σε περιβάλλον VMware vSphere™.


EMC_Documentum_CenterStageΗ EMC Corporation ανακοίνωσε ότι η πλατφόρμα διαχείρισης επιχειρησιακού περιεχομένου EMC® Documentum® απέσπασε με επιτυχία την πιστοποίηση VMware Ready™. Το γεγονός αυτό καταδεικνύει ότι τα προϊόντα Documentum ολοκλήρωσαν μια λεπτομερή διαδικασία αξιολόγησης, πέρασαν τις σχετικές δοκιμές της VMware με επιτυχία και περιλαμβάνονται πλέον στον κατάλογο των προϊόντων που είναι πιστοποιημένα για περιβάλλον VMWare (VMware Partner Product Catalog).


Η επιτυχής ολοκλήρωση των εξαντλητικών δοκιμών της VMware-specified επιβεβαιώνει ότι η πλατφόρμα Documentum είναι σε θέση να αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο την τεχνολογία VMware και είναι έτοιμη να ενσωματωθεί στα συστήματα παραγωγής των πελατών. Το γεγονός αυτό βοηθά τις επιχειρήσεις να απλοποιήσουν την εγκατάσταση του δικού τους Documentum και να μειώσουν, έτσι, τα κόστη χρήσης των συστημάτων πληροφορικής που διαθέτουν.


Η πλατφόρμα Documentum αποτελεί τη βάση μέσω της οποίας ο πελάτης αποκτά τη δυνατότητα να διαχειρίζεται το επιχειρησιακό περιεχόμενο του οργανισμού του με τρόπο ευέλικτο κι έξυπνο. Βασισμένη σε industry standards και προσανατολισμένη στα services, η πλατφόρμα Documentum ακολουθεί πιστά τις προδιαγραφές διαλειτουργικότητας CMIS (Content Management Interoperability Services), και υποστηρίζει μια μεγάλη γκάμα λειτουργικών συστημάτων, βάσεων δεδομένων, application servers και επιχειρησιακών εφαρμογών.