Η Lenovo ανακοίνωσε ότι οι πωλήσεις των ThinkPad laptops έχουν ξεπεράσει τα 60 εκατομμύρια συνολικά.


thinkpadΠερισσότερα από 14 ThinkPad laptops πωλούνται κάθε 60 δευτερόλεπτα, συμβάλλοντας στην θέση της Lenovo, ως της ταχύτερα αναπτυσσόμενης εταιρίας Η/Υ. Μέσα από την 18ετή ιστορία του, το ThinkPad έχει καταγράψει πολλές πρωτιές σε επίπεδο καινοτομίας – όπως το πρώτο ανθεκτικό σε υγρά πληκτρολόγιο. Σήμερα, η Lenovo και πάλι καινοτομεί και ανακοινώνει την αυξημένη απόδοση γραφικών με την προσθήκη της τεχνολογίας NVIDIA Optimus στα ThinkPad laptop T410, T410s και T510.


Ρεκόρ Καινοτομίας
Με περισσότερα από 2.000 βραβεία σχεδιασμού στο ενεργητικό του, το ThinkPad έχει βοηθήσει στη μεταμόρφωση της υπολογιστικής των laptop και έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές τους. Οι διάσημες πρωτιές συμπεριλαμβάνουν:
– Το πρώτο μοντέρνο laptop το οποίο πέταξε στο διάστημα
– Το πρώτο με πληκτρολόγιο ανθεκτικό σε υγρά
– Το πρώτο με ενσωματωμένο CD-ROM
– Το πρώτο με ενσωματωμένο DVD-ROM
– Το πρώτο με ενσωματωμένη ασύρματη συνδεσιμότητα
– Το πρώτο με ενσωματωμένο υποσύστημα ασφάλειας
– Το πρώτο με ενσωματωμένο αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων
– Τον πρώτο φορητό σταθμό εργασίας με διπλή οθόνη


Υψηλές Επιδόσεις Γραφικών και Εκτεταμένη Διάρκεια Ζωής Μπαταρίας
Η τεχνολογία NVIDIA Optimus βοηθάει στο να υλοποιούνται τα γραφικά, αυτόματα, στιγμιαία και απρόσκοπτα. Οι χρήστες δεν χρειάζεται πλέον να κάνουν αλλαγές με το χέρι για να μειώσουν την απόδοση και να σώσουν χρόνο ζωής μπαταρίας. Τώρα μπορούν να έχουν εκτεταμένη διάρκεια ζωής μπαταρίας και συναρπαστική απόδοση πολυμέσων. Με την αυτόματη αλλαγή μεταξύ υψηλών επιδόσεων και γραφικών εξοικονόμησης ενέργειας, τα ThinkPad laptop με τεχνολογία Optimus πετυχαίνουν έως 33% περισσότερο χρόνο ζωής μπαταρίας σε λειτουργία discrete mode μόνο. Αυτό, προσθέτει μέχρι και μία ώρα επιπλέον χρόνου ζωής μπαταρίας ανά φόρτιση. Το Think Pad υποστηρίζει επίσης την τεχνολογία Optimus για να οδηγεί τέσσερεις οθόνες μέσω επιλεγμένων θυρών ThinkPlus.