To νέο Need For Speed περιέχει το επαναστατικό ‘Autolog’ Network που δημιουργεί νέα όρια στο Social Competition.


NFSHP10ps3Η Criterion Games™, της Electronic Arts Inc. ανακοίνωσε σήμερα ότι το Need for Speed™ Hot Pursuit κυκλοφορεί την Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου. Το Need for Speed Hot Pursuit έχει λάβει διθυραμβικές κριτικές για το racing ανώτερου επιπέδου που προσφέρει, τις εκρηκτικές καταδιώξεις και τον εθιστικό ανταγωνισμό μεταξύ φίλων. Έχει λάβει τέλειες βαθμολογίες από τα έγκυρα Μέσα gaming PlayStation: The Official Magazine, GamesRadar.com, 1UP.com και Joysitq.com και 9.3 στα 10 από το GamesMaster της Μεγάλης Βρετανίας. Το GamesRadar.com έχει δηλώσει ότι «δεν έχει υπάρξει καλύτερο racing game μέχρι αυτή τη στιγμή» ενώ το IGN έγραψε ότι το παιχνίδι «αποπνέει νέα ζωή στο διαχρονικό και παραδοσιακό ανταγωνισμό μεταξύ φίλων».


To Need for Speed Hot Pursuit προορίζεται για να αλλάξει το online racing φέρνοντας στη ζωή την αδρεναλίνη και την ένταση της υψηλής ταχύτητας και των καταδιώξεων μεταξύ αστυνομικών και καταδιωκόμενων και τον τρόπο με τον οποίο οι παίκτες συνδέονται μεταξύ τους και ανταγωνίζονται με τους φίλους τους. Το Need for Speed Hot Pursuit εισάγει μια επαναστατική λειτουργία social network με τίτλο Need for Speed Autolog, το οποίο συνδέει χωρίς δυσκολία τους παίκτες με τους φίλους τους κατεβάζοντας αυτόματα και συγκρίνοντας τις αποδόσεις μεταξύ τους. Το Autolog επίσης, βάζει τους παίκτες σε νέες προκλήσεις βασιζόμενες στην απόδοση των φίλων τους, δημιουργώντας μία απλή αλλά ταυτόχρονα εξαιρετικά δυναμική εμπειρία social-gaming.


Το Need for Speed Hot Pursuit περιέχει ένα Online Pass που προσφέρει στους παίκτες πρόσβαση σε λειτουργίες πολλαπλών παικτών, δύο ειδικά οχήματα, όπως η Lamborghini LP 550-2 Valentino Balboni και η Lamborghini LP 570-4 Superleggera και δεκαπλασιάζει τη χωρητικότητα χωρίς έξτρα κόστος. Για πρόσβαση στο παραπάνω περιεχόμενο χρησιμοποιείστε τον κωδικό μίας χρήσης που βρίσκεται επάνω στο παιχνίδι. Οι παίκτες που δεν έχουν κωδικό, μπορούν να προμηθευτούν το Online Pass που κοστίζει 800 Microsoft Points για Xbox LIVE™ Marketplace και $9.99 για PlayStation®Network.


Το Need for Speed Hot Pursuit είναι διαθέσιμο στη χώρα μας από την Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου και θα βγει για Xbox 360® videogame και entertainment system, PlayStation®3 computer entertainment system, PC και Wii™.


Επίσης, το Need for Speed Hot Pursuit βγαίνει τώρα live στο AppStore για iPhone® και iPod touch® κινητές τηλεφωνικές συσκευές. Το παραπάνω format αναπτύσσεται από την EA Mobile’s IronMonkey Studios στην Melbourne της Αυστραλίας και βάζει τους παίκτες σε ρόλο enforcer καθώς παίρνουν το ρόλο του αστυνομικού στο 24 Cop Career Events. Οι παίκτες ξεκινούν ως νεοσύλλεκτοι και συλλέγουν εμπειρία για να ανέβουν σε αξίωμα.


Μπορούν να επιλέξουν μεταξύ 15 πολύ καλά εξοπλισμένων περιπολικών για να καταδιώξουν μέσα σε ότι περιβάλλον επιλέξουν από παραλιακές λεωφόρους, ερήμους, ορεινά και δύσβατα τοπία κατά τη διάρκεια της ημέρας, του σούρουπου ή της νύχτας συλλέγοντας εμπειρία. Ταυτόχρονα, οι παίκτες μπορούν να βιώσουν εκρηκτικές συγκρούσεις με εξαιρετική οπτική σαφήνεια και λεπτομέρεια που γίνεται ακόμα καλύτερη με την τεχνολογία του Retina Display στο iPhone 4 και του 4th Generation iPod touch. Το παιχνίδι υποστηρίζει δράση πρόσωπο με πρόσωπο είτε στο ρόλο του αστυνομικού, είτε στο ρόλο του καταδιωκόμενου μέσω τοπικού Wi-Fi και Bluetooth.



Need For Speed Hot Pursuit Launch Trailer
Ανέβηκε από eagreece. – Δείτε τρέιλερς και παρουσιάσεις παιχνιδιών.