Μετά τις Τηλεπικοινωνίες, το Viva (www.viva.gr) επεκτείνεται και στο χώρο του Online Τουρισμού.


vivaTo online booking engine του Viva Travel, δίνει στο χρήστη τη δυνατότητα να συγκρίνει τιμές και να αγοράσει αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια, ή να κάνει κράτηση ξενοδοχείου και αυτοκινήτου, με εύχρηστο, φιλικό και φθηνό τρόπο.


Τα στοιχεία που δίνουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στο Viva Travel (www.viva.gr) έναντι των υπολοίπων ταξιδιωτικών πρακτορείων είναι μεταξύ άλλων:


– Τα φθηνότερα εισιτήρια: είναι χαρακτηριστικό ότι τα αεροπορικά εισιτήρια είναι φθηνότερα ακόμη και από τις ίδιες τις αεροπορικές εταιρίες.
– Πολλαπλοί τρόποι πληρωμής: με πιστωτική κάρτα, PayPal, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, e-banking, ATM, μετρητά
– Συγκεντρωτική παρουσίαση των ειδικών προσφορών των αεροπορικών εταιριών: όλες οι προσφορές και οι ημερομηνίες ισχύος τους παρουσιάζονται πάνω σε ημερολόγιο με παράλληλη ένδειξη για το αν υπάρχει διαθεσιμότητα θέσεων.
– Προηγμένο σύστημα εξυπηρέτησης πελατών/Διευρυμένο ωράριο: Live online support και εξυπηρέτηση μέσω γραπτών μηνυμάτων ή τηλεφώνου (με χρήση μηχανισμών Click2Chat & Click2Call). To τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών λειτουργεί κάθε μέρα (από Δευτέρα έως και Κυριακή) από τις 08:00 έως τις 23:00
– Μηχανισμός απομνημόνευσης των επιλογών/αναζήσεων που έχανε ο χρήστης, για να έχει reference μελλοντικά.
– Loyalty πρόγραμμα: το παιχνίδι «Free4All» δίνει σε όλους τη δυνατότητα να κερδίζουν μίλια για αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια, απλώς με την εγγραφή τους στο παιχνίδι αλλά και στέλνοντας από το website δώρο μίλια σε φίλους τους.


To website είναι ήδη διαθέσιμο σε τρεις γλώσσες (Eλληνικά, Αγγλικά και Γερμανικά), ενώ σύντομα θα ενταχθεί η Ρώσικη και Ιαπωνική έκδοση.