Ένας ακόμη τρόπος on line πληρωμών, η paysafecard, είναι πλέον διαθέσιμος από το Papaki.gr.


logo_papakiΗ paysafecard είναι μία προπληρωμένη κάρτα για το Internet, ονομαστικής αξίας 10€, 25€, 50€ και 100€, η οποία πωλείται σε 300.000 σημεία. Στην Ελλάδα, η paysafecard διατίθεται σε περισσότερα από 2.600 εμπορικά σημεία πώλησης, όπως mini-market, supermarket, περίπτερα κτλ. Στην επίσημη σελίδα της paysafecard (http://www.paysafecard.com/gr/buy/sales-outlets) μπορούν να εντοπιστούν τα σημεία πώλησης ανά περιοχή, ενώ παρέχεται και δωρεάν εφαρμογή iPhone και Android για άμεσο εντοπισμό του πλησιέστερου σημείου.


Η χρήση της paysafecard εξασφαλίζει πλεονεκτήματα, όπως η ασφάλεια, καθώς δεν απαιτείται δήλωση προσωπικών στοιχείων, ή στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού και πιστωτικής κάρτας. Η πληρωμή μέσω paysafecard είναι απλή και ασφαλής και δεν χρειάζονται ειδικές γνώσεις, ούτε εγκατάσταση κάποιου λογισμικού. Το ποσό της αξίας της κάρτας πιστώνεται αμέσως και οι πληρωμές ολοκληρώνονται με ασφαλή τρόπο.


Οι κάρτες paysafecard παρέχονται σε εκτυπωμένη μορφή, με μοναδικούς 16-ψήφιους κωδικούς PIN. Στο τελευταίο βήμα της παραγγελίας στο Papaki.gr, επιλέγεται ως τρόπο πληρωμής η paysafecard, εισάγεται ο 16-ψήφιος κωδικός και η πληρωμή έχει ολοκληρωθεί.


Για να πληρωθούν μεγαλύτερα ποσά, μπορούν να συνδυαστούν έως και 10 κάρτες paysafecard σε μία συναλλαγή, επιλέγοντας “Εισαγωγή πολλαπλών κωδικών PIN”. Παρέχεται ακόμη η δυνατότητα, με τον ίδιο τρόπο, να χρησιμοποιούνται και τα πιστωτικά υπόλοιπα των καρτών paysafecard.